Kom in contact met ons

Geplaatst

op

Nijmegen, 27 november 2017 – Na de winactie van vandaag (de 15 dollar HashFlare donatie) kregen we een aantal reacties vanuit verschillende hoeken dat niet iedereen de actie eerlijk vond. Een aantal mensen voelde zich (terecht) buitengesloten omdat ze niet bij de livestream aanwezig waren. In dit bericht willen wij graag onze reactie laten weten aan onze trouwe kijkers.

We begrijpen dat trouwe kijkers het niet tof vinden als ze niet mee kunnen doen aan onze acties. Helaas hebben we tot nu toe nog niet de mogelijkheid gevonden hoe we de winkans voor iedereen zo veel mogelijk gelijk kunnen trekken. Er is vaak wel een reden te bedenken waarom iemand uiteindelijk geen kans heeft kunnen maken op een prijs, de een was niet bij de livestream en de ander had net de video gemist waaronder iedereen zich in mocht schrijven. Dit is natuurlijk heel vervelend, vooral voor alle trouwe kijkers die om 14.00u tijdens onze livestream hard aan het werk zijn.

Maar er is ook goed nieuws, we zijn bezig met het opzetten van een systeem waardoor iedereen een eerlijke kans kan maken. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat dit voor ons ook allemaal nieuw is, wij vinden het super tof om dingen weg te geven en voor ons is het ook alleen maar leuker als er (nog) meer mensen mee kunnen en willen doen. Wij doen het natuurlijk voor onze kijkers omdat wij jullie zo enorm dankbaar zijn dat jullie ons volgen en steunen. Wij gaan er alles aan doen om het systeem zo snel mogelijk on-air te hebben. Zo willen wij voortaan iedereen een eerlijke kans bieden om mee te doen aan onze acties. Only than we can pay it forward.

Tom & Team Bitcoin Update

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Team Nieuws

Verwijderde video!

Geplaatst

op

Door


Ja hier ging het echt om, als je dit op YouTube zet dan is dit het gevolg:

Doorlezen

Team Nieuws

Bitcoin Update stopt met dagelijkse uitzendingen

Geplaatst

op

Door

Sinds september 2017 maakte Alex, Thomas en Tom een dagelijkse updateshow over de bitcoin. Door een afname van de live kijkers en nieuwsberichten is het niet meer te doen om dagelijks een show te maken. Maar natuurlijk stoppen we niet helemaal, we gaan door met een wekelijkse uitzending. Op welke dag(en) en om welke tijd de uitzendingen plaats gaan vinden, daar gaan wij ons nog even over buigen. 

Doorlezen

Team Nieuws

Uitzending verplaatst naar 20.00 uur!

Geplaatst

op

Door

In verband met een samenloop van omstandigheden is de uitzending van vrijdag 23 maart verplaatst van 14.00 uur naar 20.00 uur. Laat vanavond dus het NOS Journaal voor één keer links liggen en tune in op het YouTube-kanaal van Bitcoin Update. Wij brengen zoals van ouds de laatste berichten rondom de bitcoin en andere cryptocurrency. Alleen dan een keertje om 20.00 uur!

Doorlezen

Trending