Kom in contact met ons

Nieuws

Bitcoin Update: Voortaan elke zaterdag!

Geplaatst

op

Dat we gingen stoppen met de dagelijkse uitzendingen was al duidelijk, maar we hebben nu ook een nieuwe uitzenddag! 

In de extra speciale show van zaterdag 31 maart lieten wij jullie, onze kijkers, live bepalen welke koers wij voortaan moeten varen. Jullie stemde massaal op een nieuwe dag en tijd voor onze wekelijkse Bitcoin Update LIVE uitzending. Met trots kan ik jullie dan ook melden dat wij voortaan elke zaterdag om 19.00u live te vinden zijn op YouTube.com/BitcoinUpdate! Voel je dus welkom om live naar ons te kijken op dit nieuwe tijdslot, hoewel kijkers achteraf natuurlijk ook van harte welkom blijven!

Wil jij de speciale uitzending van 31 maart terugkijken? Dat kan, we hebben hem hieronder alvast voor je klaargezet. 

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

BitClub Nieuws

Bitclub Network Coach! Ik help jou om te groeien!

Geplaatst

op

Bitclub Network is de snelst groeiende mining pool van de laatste jaren. Daarbij is het de enige cloud mining dienst die stabiel is gebleven met de prijzen en met het rendement. Ondanks een kleine dip de laatste 12 maanden blijft het een makkelijke manier om met Bitcoin bezig te zijn.

In deze blog leg ik uit hoe Tom en ik ons netwerk hebben laten groeien en hoe jij hetzelfde kunt doen. Toen wij begonnen met Bitcoin kenden wij niemand die $500 zou investeren in een systeem als Bitclub Network. Inmiddels is er al ruim $60000 geïnvesteerd via de speciale partner links die wij delen via deze site en de YouTube video’s.

Een netwerk opbouwen is niet moeilijk, zodra je een paar basis principes hebt geleerd. Deze principes leg ik jou graag uit tijdens een van mijn coachingssessies, gratis voor iedereen die direct of indirect onder mij is ingeschreven. Weet jij het niet zeker? Stuur dan even een email naar contact@btc-update.nl met daarin jouw Bitclub Network gebruikersnaam. Door direct of indirect onder mij te zijn ingeschreven maak jij tevens kans op een EXTRA $500 mining pool! Uiteindelijk wil ik iedereen er een geven.

Wat houd Bitclub Network coaching in?

Tijdens het coachingsprogramma leer jij de stappen die ik heb gezet om van $0 naar $64000 investering te gaan. Jij leert hoe jij dagelijks onderwerpen kunt vinden om video’s te maken en jij leert hoe een gratis blog jou kan helpen aan duizenden dollars aan investeringen.

Als ik jou coach verwacht ik dat jij dagelijks een video gaat uploaden tot dat jij jouw eerste inschrijving hebt in het netwerk. Na de eerste inschrijving mag jij minder vaak gaan uploaden. De meeste mensen kiezen ervoor om daarna ook dagelijks te blijven uploaden, simpelweg omdat het steeds meer geld oplevert.

Hoe meldt ik mij aan voor Bitclub Network coaching?

Het enige wat jij hoeft te doen is een email te sturen. Coachingssessies vinden wekelijks plaats op een tijdstip wat jou uitkomt. Tijdens deze sessies bespreken wij jouw video’s en de voortgang van jouw netwerk. Als jij tussendoor nog hulp nodig hebt, dan help ik jou natuurlijk ook graag.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin weer op koers richting $10.000 dollar!

Geplaatst

op

Wie de koers van Bitcoin dagelijks volgt weet op een gegeven moment niet meer of de waarde nu stijgt of daalt. Wie enkel de media volgt hoort natuurlijk alleen de negatieve berichten over hoe Bitcoin snel minder waard zal worden. Vandaag kan ik gelukkig weer iets positiefs schrijven.

Bitcoin is op dit moment $8086 dollar waard en zal zeer waarschijnlijk de komende tijd blijven stijgen. Waarom? Dat weet ik niet. Wel heb ik wat vermoedens. Ten eerste, er komen weer flink wat mogelijkheden voor grote investeerders om Bitcoin aan te schaffen. Ook ik krijg met enige regelmaat de vraag of ik mijn Bitcoin wil verkopen. Het antwoord tot nu toe is altijd: Nee!

Hoe ziet mijn persoonlijke Bitcoin portefeuille eruit

Ik heb inmiddels ruim $15.000 in verschillende cloud mining diensten zitten. Vooral Bitclub Network doet het op dit moment heel erg goed. Daar heb ik nu $2500 inzitten.

Opnemen doe ik nog zo min mogelijk. Enkel CCG, Genesis en de gratis bitcoin sites betalen af en toe wat uit, de rest laat ik zo veel mogelijk staan. Wel heb ik nu 0,1BTC veilig staan in een wallet en laat ik mijn Hashflare tegoed voorlopig staan. Mogelijk wordt deze cloud miner in de toekomst weer winstgevend, voor nu heb ik daar persoonlijk weinig vertrouwen in.

Bitclub Network zie ik de meeste kansen in. Dit is de enige cloud mining met een eigen mining pool en een van de weinige die nu ook nog cloud mining verkoopt. Omdat contracten bij Bitclub Network 1000 dagen doorlopen lijkt deze tot op heden het meest rendabel op de middellange termijn.

Voorlopig zet ik alles in op Bitclub Network met de verwachting dat ik daar uiteindelijk mijn hypotheek mee kan aflossen.

Heb jij vragen over hoe ik omga met Bitcoin of over de sites waar ik in investeer? Neem gerust even contact op door een email te sturen naar contact@btc-update.nl.

Doorlezen

HashFlare

HashFlare: Opname limieten omlaag!

Geplaatst

op

Door

Sinds de verhoging van de fee, eind vorig jaar, is er een flinke ophoging gekomen voor het minimale aantal bitcoins dat je moet sparen voordat je het tegoed mag opnemen. Daar lijkt binnenkort een einde aan te komen. HashFlare is namelijk bezig met het uitfaseren van de bizar hoge limiet.

Afgelopen twee weken is de limiet van 0.05 BTC al geleidelijk lager geworden naar het punt van 0.03 BTC waar we nu op zitten. De verwachting is dat HashFlare de limiet de komende twee weken omlaag zal brengen naar een schappelijke 0.01 BTC, wat nu een waarde van zo’n 74,84 Amerikaanse Dollars vertegenwoordigd. Of HashFlare de limiet daarna nog lager zal maken, met in het achterhoofd de stijgende bitcoin waarde, is niet bekend.

De fees waar de bitcoin handelaren nu mee te maken hebben is een stuk lager dan eind 2017. Waar tijdens sommige pieken in december zo’n 40 á 50 USD aan fees bij transacties moesten worden toegevoegd is dat nu verlaagt naar zo’n 1 USD per transactie. Hierdoor is het voor veel mensen extra interessant om te investeren in de bitcoin.

Heb jij je al aangemeld voor HashFlare? Bitcoin minen kan nu al vanaf slechts $ 1,20 per GH/s! Neem een kijkje op de website via deze link en steun daarmee automatisch onze website. Dat is win, win, win.

Doorlezen

Trending