Kom in contact met ons

Geplaatst

op

In verband met een samenloop van omstandigheden is de uitzending van vrijdag 23 maart verplaatst van 14.00 uur naar 20.00 uur. Laat vanavond dus het NOS Journaal voor één keer links liggen en tune in op het YouTube-kanaal van Bitcoin Update. Wij brengen zoals van ouds de laatste berichten rondom de bitcoin en andere cryptocurrency. Alleen dan een keertje om 20.00 uur!

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Team Nieuws

Verwijderde video!

Geplaatst

op

Door


Ja hier ging het echt om, als je dit op YouTube zet dan is dit het gevolg:

Doorlezen

Team Nieuws

Bitcoin Update stopt met dagelijkse uitzendingen

Geplaatst

op

Door

Sinds september 2017 maakte Alex, Thomas en Tom een dagelijkse updateshow over de bitcoin. Door een afname van de live kijkers en nieuwsberichten is het niet meer te doen om dagelijks een show te maken. Maar natuurlijk stoppen we niet helemaal, we gaan door met een wekelijkse uitzending. Op welke dag(en) en om welke tijd de uitzendingen plaats gaan vinden, daar gaan wij ons nog even over buigen. 

Doorlezen

Team Nieuws

Attentie: Aangepaste dienstregeling!

Geplaatst

op

Door

Sinds jaar en dag zijn wij dagelijks om 14.00u live te zien op YouTube. Nou oké sinds jaar en dag valt ook wel weer mee maar we doen er wel altijd ons best voor! Maar dat is vandaag even anders…

Logo Bitcoin Update

Omdat agenda’s en afspraken niet altijd lekker kloppen kan het soms gebeuren dat opeens beide Bitcoin Update presentatoren tegelijk verhinderd zijn. Helaas is dat op deze donderdag 22 februari voor de tweede keer in de geschiedenis van de live updates het geval. Slechts één keer eerder kwam het voor dat we een zogenaamde ‘Niet-live-door-omstandigheden Editie” publiceerde. Vandaag is er dus om 14.00u een nieuwe Bitcoin Update aflevering te vinden op het kanaal. Ja, alleen dan dus niet live.

Check dus gewoon om 14.00u YouTube.com/BitcoinUpdate om onze nieuwste update te bekijken. De video staat op automatisch publiceren om 14.00u dus het is hopen dat het goed gaat! Laat ook onder de video weten hoe laat jij de uitzending hebt bekeken dan kunnen wij misschien wel een keer de standaard tijd aanpassen!

Heb je vragen naar aanleiding van deze mededeling, neem vooral contact met ons op! Houd ons uitzendschema ook in de gaten om te checken of er wijzigingen zijn in ons programma!

Doorlezen

Trending