Kom in contact met ons

Bitcoin

Top 3 sites om te investeren in Bitcoins… tot nu toe!

Geplaatst

op

Tip: Direct GRATIS bitcoins ontvangen? Klik hier!

Sinds ik een klein aantal bitcoins heb weten te genereren ben ik gaan investeren in bitcoins.

Niet iedere site is even betrouwbaar, daarom zorg ik ook voor een regelmatige opname terug naar mijn eigen bitcoin wallet, 1HEDbGvggzQZn4242ryaXccKzKVSfvVp8C.

Ik heb alle rendementen gezien, van 0.1% per uur (2,4% PER DAG) tot 4,08% per jaar en ook investeren in bitcoins mining computers op afstand. Feitelijk kun jij op 3 manieren geld verdienen.

De 3 manieren om geld te verdienen met bitcoins

bitcoinsHeb jij nog geen bitcoins? Dan kun jij het beste beginnen door te investeren in een mining computer. Niet bij jou thuis, maar gewoon een klein beetje capaciteit huren op afstand. Deze site bijvoorbeeld laat jou vanaf $ 1,50 (ongeveer 1,30 in euro) investeren. Door het geld wat jij investeert te blijven herinvesteren wordt die euro al snel euro’s per dag waard! Zelf ben ik met 15 euro begonnen en verdien ik op dit moment ruim 7 euro per maand. Ik verwacht dat het bedrag binnen nu en 12 maanden op zo’n soort bedrag per dag zal komen.

Houd jij van spelletjes? Ga dan naar deze site en maak een GRATIS account aan!  Met deze site verdien ik op dit moment zo’n 20 cent per dag. Niet veel, maar het is wel een leuk spelletje om te spelen. Jij hoeft er geen echt geld in te steken omdat jij ieder uur GRATIS 0.01 token krijgt om mee te spelen. Genoeg voor maximaal 1000 rondes in het spelletje.

Heb jij bitcoins opgebouwd en ben jij klaar voor het echte geld? Dan is het tijd voor deze site. Ik heb daar nu een paar cent inzitten, gewoon om te kijken. Als ze waarmaken wat ze beloven is mijn 1 cent aan het einde van dit jaar 6500 euro waard. Too good to be true? Ik denk het wel, maar het is het proberen waard dacht ik zo. Met de 0,1% rente per uur, 2,4% rente per dag heb ik er genoeg vertrouwen in om 1 cent te riskeren. Werkt het en heb ik mijn cent terug, dan kan ik gaan kijken naar groteren investeringen.

De eerder genoemde site blijkt inderdaad oplichting te zijn. Toen wij onze 0,001 bitcoin bijna hadden verdubbeld heeft het bedrijf ons verplicht om minimaal 0,5 bitcoin bij te sorten om te blijven sparen. Uitbetalen van het reeds geïnvesteerde bedrag is niet meer mogelijk. Deze site genereert op dit moment ruim 300 euro per maand met een initiële investering van 15 euro. Wij blijven herinvesteren tot dat er genoeg geld door het systeem wordt gegenereerd om van te kunnen leven.

Wij hebben nu ook een nieuwe optie gevonden, Bitclub Network. Daar kun je voor $599 (ongeveer 500 euro) investeren in een systeem wat op een eigen mining pool draait. Het rendement is daar hoog en het marketing systeem erachter maakt nog veel hogere verdiensten mogelijk.

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video’s die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Bitcoin Update houd zich aan de anti-witwas regels!

Geplaatst

op

Vandaag maakte de EU weer iets duidelijker wat de regels rondom cryptocurrency nu precies zijn. In een artikel op Nu.nl werd duidelijk gemaakt dat exchanges worden gezien als banken en dus de KYC (Know Your Customer) regels moeten toepassen. Anonieme bitcointransacties via exchagnes behoren daarmee binnen de EU binnenkort tot verleden tijd. De anonieme prepaid creditcard behoort daarmee ook definitief tot het verleden.

Voor ons als Bitcoin Update veranderd er eigenlijk niets. Wij waren altijd al open en eerlijk en maakte gebruik van creditcards die door een Europese bank zijn uitgegeven met verificatie van persoonsgegevens.

Wat betekenen deze regels voor bitcoin?

Met deze regels wordt duidelijk dat de EU Bitcoin erkend als een legitieme valuta. Met een waarde van bijna $18.000 op het moment van schrijven lijkt het er ook op dat we 2018 nog weleens in kunnen gaan met een bitcoin ter waarde van ruim 20.000 dollar! Dat is ruim 20x meer dan de waarde een jaar geleden!

Vanuit Bitcoin Update gaan wij gewoon verder waar wij mee bezig waren. De komende tijd zullen wij vaker gasten uitnodigen voor de show en zullen wij dieper ingaan op de onderwerpen die de kijkers aanvragen.

Als jij een vraag hebt over de bitcoin, voel je dan ook vrij om jouw reactie te plaatsen!

Doorlezen

Bitcoin

Zorgverzekering betalen met creditcard, kan dat?

Geplaatst

op

Nee! Ik ben alle zorgverzekeraars langsgegaan en net als bij andere (semi-)overheden kan je ook de zorgverzekering alleen met een bankrekening betalen. Sterker nog, iDeal is bij sommige verzekeringen de enige optie buiten automatische incasso.

Nu ik genoeg geld binnenkrijg om mijn zorgpremie met de bitcoin te betalen wil ik daar ook gebruik van maken.

Independer, Achmea en de belastingen blijven bij de ouderwetse betaalmiddelen als acceptgiro, bankoverschrijving of automatische incasso. De energiebedrijven doen hetzelfde en vragen ook nog eens om maandelijks te betalen.

Gaat er iets veranderen in 2018?

Ik hoop het! Dat de overheid nog veel meer tijd nodig heeft kan ik begrijpen. Energiebedrijven en verzekeraars echter niet. Ik hoop en verwacht dat ik nog voor het einde van het jaar een tip krijg zodat ik mijn zorgverzekering met bitcoin of creditcard kan betalen.

Hetzelfde voor andere verzekeringen. Zorgtoeslag kan ik voorlopig ook nog blijven ontvangen. Bizar, maar waar! De wereld zit heel vreemd in elkaar!

Doorlezen

Bitcoin

Waar kan ik mijn energierekening met Bitcoin (of Bitcoin Creditcard) betalen?

Geplaatst

op

Vandaag heb ik een rondje gebeld langs de energiebedrijven. De reacties waren als volgt:

  • Essent: Nee, bij ons kunt u alleen met iDeal of automatische incasso betalen.
  • NUON: Na 3 keer door te zijn verbonden met verschillende afdelingen heb ik opgehangen.
  • Diverse vergelijkingssites: Nee, daar hebben wij geen informatie over.

Vandaag tijdens de bitcoin update doe ik een oproep aan energiebedrijven om bitcoin of creditcard te accepteren. Het eerste bedrijf wat reageert mag mij voor een 5-jarig contract inschrijven. Direct!

Waarom betaal ik vanaf 2018 niet meer met automatische incasso?

Bitcoin is hoe ik nu mijn geld verdien. Om die reden wil ik alles in de toekomst met bitcoin betalen. Als tussenliggende oplossing heb ik natuurlijk mijn bitcoin creditcard zodat ik onder andere bij Lidl, Action en Hema mijn boodschappen kan betalen.

Helaas accepteert Albert Heijn nog altijd geen creditcards in de meeste winkels. Marqt, Lidl en Dirk van den Broek.

Oproep aan het energiebedrijf

Welk energiebedrijf wil mij als klant accepteren en is bereidt om daarvoor creditcard of bitcoin te accepteren? Wij zullen het bedrijf met naam benoemen tijdens de show en aanbevelen aan al onze kijkers!

Doorlezen

Trending