Kom in contact met ons

Geplaatst

op

Helaas gaat er bij ons ook wel eens wat fout, naar aanleiding van onze uitzending op 14 februari om 14.00u willen wij dan ook even de volgende rectificatie plaatsen.

In de live uitzending van woensdag 14 februari 2018 hebben wij de website mininghosting.nl en het bedrijf Mining Hosting ten onrechte een scam genoemd. Door een vervelende samenloop van omstandigheden en miscommunicatie tussen Alexander en Tom is deze website in ons programma onder het onderwerp “Scams, Waarschuwingen en Updates” komen te staan. Dit was niet de bedoeling en had niet mogen gebeuren. Wij hebben tijdens en na de uitzending contact gehad met de mensen van Mining Hosting en onze excuses gemaakt. Wij bieden bij deze ook onze excuses aan naar jullie als kijkers naar de show, onze informatie dienst altijd accuraat te zijn maar dat deze website een scam zou zijn is onjuiste informatie. Wij zijn hierbij in onze research te kort geschoten.

Om verwarring te voorkomen hebben wij het voorste gedeelte van de uitzending weggeknipt en hebben wij later in de uitzending onze excuses aangeboden. Wij hebben Mining Hosting inmiddels ook uitgenodigd om binnenkort in de uitzending wat te komen vertellen over hun diensten. Mining Hosting zal binnenkort een keer digitaal aanschuiven, wanneer precies is nog niet bekend.

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Team Nieuws

Verwijderde video!

Geplaatst

op

Door


Ja hier ging het echt om, als je dit op YouTube zet dan is dit het gevolg:

Doorlezen

Team Nieuws

Bitcoin Update stopt met dagelijkse uitzendingen

Geplaatst

op

Door

Sinds september 2017 maakte Alex, Thomas en Tom een dagelijkse updateshow over de bitcoin. Door een afname van de live kijkers en nieuwsberichten is het niet meer te doen om dagelijks een show te maken. Maar natuurlijk stoppen we niet helemaal, we gaan door met een wekelijkse uitzending. Op welke dag(en) en om welke tijd de uitzendingen plaats gaan vinden, daar gaan wij ons nog even over buigen. 

Doorlezen

Team Nieuws

Uitzending verplaatst naar 20.00 uur!

Geplaatst

op

Door

In verband met een samenloop van omstandigheden is de uitzending van vrijdag 23 maart verplaatst van 14.00 uur naar 20.00 uur. Laat vanavond dus het NOS Journaal voor één keer links liggen en tune in op het YouTube-kanaal van Bitcoin Update. Wij brengen zoals van ouds de laatste berichten rondom de bitcoin en andere cryptocurrency. Alleen dan een keertje om 20.00 uur!

Doorlezen

Trending