Kom in contact met ons

Bitcoin Specialist als spreker bij jouw evenement!

Zoek jij een Bitcoin Cloud Mining specialist als spreker voor jouw evenement? Bitcoin Update en Alexander van Dijl International bieden daar vanaf 1 januari 2018 mogelijkheden voor.

Wanneer jij ons inhuurt krijg jij Alexander gedurende het evenement en Tom voor vragen achteraf. Wij passen de inhoud van de informatie aan, zodat jouw publiek de inhoud begrijpt, waardevol vind en er na het evenement ook echt iets mee gaat doen.

Wij kunnen jou helpen met:

  • Hoe Alexander in 24 maanden van dakloos naar financieel vrij is gegaan!
  • Hoe ieder bedrijf Bitcoin kan accepteren zonder iets van bitcoins te begrijpen!
    • Voorbeelden o.a. van een restaurant waar Alexander is geweest die verbaasd was dat ze bitcoins al konden accepteren!
  • Waarom het niet accepteren van Bitcoin ieder bedrijf serieus klanten gaat kosten!

Het inhuren van Alexander als spreker voor jouw evenement is mogelijk na een intakegesprek. Afhankelijk van het publiek, de kennis en de ervaring en het aantal mensen in de zaal bepalen wij de prijs. De prijs is ook afhankelijk van de mogelijkheid om promotie te doen voor Bitcoin Update.

Waarom Bitcoin Update op jouw evenement?

Tom kwam met Alexander in aanraking om ondersteuning te leveren voor de website VraagAlex.nl. Toen wij gezamenlijk meer video’s gingen maken over Bitcoin als onderwerp trokken wij al snel honderden kijkers naar de verschillende video’s.

Op 7 september 2017 opende wij het nieuwe YouTube kanaal Bitcoin Update, welke sinds de eerste dag met minimaal 100 abonnees per maand stijgt. December 2017 bereikten wij onze 700e abonnee en wij verwachten in 2018 ruim 5000 nieuwe abonnees te bereiken.

Bitcoin Update komt niet vanuit het financiële systeem. Wij praten vanuit een passie en vanuit mogelijkheden om de crash van de euro voor te zijn! Alexander heeft jaren mensen doorverbonden met instanties als UWV en vind dat UWV geheel overbodig moet zijn. Niet alleen dat, Alexander vindt ook dat mensen onafhankelijk moeten zijn van de overheid in welke zin dan ook.

Wil jij Bitcoin Update op jouw evenement? Plan een intakegesprek en bespreek jouw evenement met een van onze collega’s.

Hoe weet ik zeker dat Bitcoin Update voor mij is?

Als professioneel spreker heeft Alexander gesproken voor zowel eigen groepen als voor zakelijke evenementen. Alexander heeft tickets voor zijn eigen evenementen verkocht voor ruim 2000 euro per ticket.

Om er zeker van te zijn dat iedereen krijgt wat er wordt gekocht bieden wij altijd een 100% risicovrij garantie. Dat betekent dat jij zowel tijdens als na het evenement jouw betaling terug kunt krijgen wanneer jij niet minimaal de waarde eruit hebt gehaald wat jij hebt betaalt.

De informatie die Alexander deelt is zo waardevol dat er dagelijks veel email en telefoon binnenkomt om vragen te stellen en de kennis te krijgen. Veel mensen halen al zoveel informatie uit het intakegesprek alleen dat Alexander voor meerdere sessies tegelijk wordt geboekt.

Vanuit Bitcoin Update kijken wij er naar uit om met jouw organisatie te werken!

Huidige gesprekken:

Op dit moment voeren wij gesprekken voor de volgende data:

  • 13/1/2018 – Duitsland
  • 16/1/2018 – Duitsland
  • 18/1/2018 – Noorwegen
  • 20/1/2018 – Nederland

Heb jij binnenkort een evenement? Laat het ons weten! Plan een afspraak in via https://btcupdate.youcanbook.me.