Kom in contact met ons

Bitcoin

“Normale” mensen zijn blut! Wordt “abnormaal”!

Geplaatst

op

Kijk even in jouw omgeving. Het is normaal om een “baan” te hebben, normaal om “kinderbijslag”, “zorgtoeslag”, “huurtoeslag” en zelfs een uitkering te krijgen. Een hypotheek is normaal, lenen voor een auto is normaal.

In deze blog leg ik uit hoe “normaal” zijn jou niet gaat helpen. Mensen die “normaal” zijn hebben schulden. Mensen die “normaal” zijn betalen enorm veel belasting. Mensen die “normaal” zijn geven geen geld aan anderen, omdat ze haast geen geld hebben voor zichzelf.

Ik ben abnormaal en ik ga jou uitleggen hoe abnormaal zijn 74 mensen het komend jaar gaat helpen om $1000 per maand binnen te krijgen, iedere maand! Natuurlijk leg ik ook uit hoe jij kunt doen wat ik doe.

Van “Normaal” naar “Abnormaal”

Ik heb mijn studie niet afgemaakt, ik heb geen baan, ik heb geen opleiding en ik heb geen uitkering. Ik ben abnormaal!

In 2006 maakte ik de website VraagAlex.nl die inmiddels duizenden mensen helpt om bedrijven bereikbaar te maken. Daar vraag ik geen geld voor. Nu ik ruim 1 miljoen Nederlanders heb bereikt met VraagAlex ben ik nog abnormaler geworden.

Bitcoin Update is abnormaal. Deze website, die ik samen met iemand beheer die ik nog nooit heb ontmoet. Wij promoten samen verschillende websites. Dankzij deze promotie verdien ik inmiddels ruim $5000 per maand via bitcoin cloud mining.

De kans is vrijwel zeker dat dit bedrag de komende 12 maanden stijgt naar tegen de $100.000 per maand, waardoor ik heel makkelijk heel erg veel geld weg kan geven. Hoe dan ook neem ik maximaal 50% op. Bij $100.000 per maand wordt dat $50.000 en geef ik $40.000 weg! Abnormaal!

De rest van het geld gaat naar de groei van de financiële middelen. Iedere maand geef ik 80% van het geld wat ik opneem (in bitcoins) weg.

Wil jij hetzelfde bereiken? Volg dan de bitcoin update dagelijks vanaf 14:00 via YouTube.com/bitcoinupdate. Laat natuurlijk ook jouw reactie achter.

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending