Kom in contact met ons

Team Nieuws

Nieuws op Bitcoin Update

Geplaatst

op

Bitcoin nieuws, het is overal op internet te vinden. Er is natuurlijk maar één plek waar je het betrouwbaarste nieuws vindt. Vanaf heden, tot ver in de toekomst.

Bitcoin Update is inmiddels natuurlijk bekend als YouTube-kanaal met een hoog aantal kijkers. Als videomakers miste wij echter de mogelijkheid om een breed publiek te informeren, een publiek dat niet altijd zit te wachten op lange video’s maar dat gewoon even in de koffiepauze het bitcoin nieuws wilt checken. Vanaf vandaag hebben wij daarom het nieuwsplatform op www.btc-update.nl gelanceerd. Hier vind je niet alleen het laatste bitcoin nieuws maar ook extra content die op YouTube niet te vinden is. Met de komst van dit platform kunnen wij in de toekomst ook samenwerken met editors waarmee we website-breed nieuws kunnen brengen met voor ieder wat wils.

Dagelijks zullen hier nieuws updates te vinden zijn in de vorm van artikelen, video’s en soms zelfs in foto’s. Een andere leuke mogelijkheid die wij door middel van dit platform hebben verkregen is dat wij ook reviews kunnen plaatsen mét maar nu ook zonder video. Zo kan je stiekem op het werk toch nog even zien wat wij van een product of dienst vinden zonder dat anderen daar last van kunnen hebben. De eerste review die wij willen gaan doen is die van een hardware wallet, wanneer deze review klaar is is hij natuurlijk hier te vinden!

Heb jij tips of nieuws voor op de website? Meld het dan via het forum, mail of bel ons even! Zo bouwen wij gezamenlijk verder aan de Bitcoin Update Community!

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Team Nieuws

Verwijderde video!

Geplaatst

op

Door


Ja hier ging het echt om, als je dit op YouTube zet dan is dit het gevolg:

Doorlezen

Team Nieuws

Bitcoin Update stopt met dagelijkse uitzendingen

Geplaatst

op

Door

Sinds september 2017 maakte Alex, Thomas en Tom een dagelijkse updateshow over de bitcoin. Door een afname van de live kijkers en nieuwsberichten is het niet meer te doen om dagelijks een show te maken. Maar natuurlijk stoppen we niet helemaal, we gaan door met een wekelijkse uitzending. Op welke dag(en) en om welke tijd de uitzendingen plaats gaan vinden, daar gaan wij ons nog even over buigen. 

Doorlezen

Team Nieuws

Uitzending verplaatst naar 20.00 uur!

Geplaatst

op

Door

In verband met een samenloop van omstandigheden is de uitzending van vrijdag 23 maart verplaatst van 14.00 uur naar 20.00 uur. Laat vanavond dus het NOS Journaal voor één keer links liggen en tune in op het YouTube-kanaal van Bitcoin Update. Wij brengen zoals van ouds de laatste berichten rondom de bitcoin en andere cryptocurrency. Alleen dan een keertje om 20.00 uur!

Doorlezen

Trending