Kom in contact met ons

Team Nieuws

Attentie: Aangepaste dienstregeling!

Geplaatst

op

Sinds jaar en dag zijn wij dagelijks om 14.00u live te zien op YouTube. Nou oké sinds jaar en dag valt ook wel weer mee maar we doen er wel altijd ons best voor! Maar dat is vandaag even anders…

Logo Bitcoin Update

Omdat agenda’s en afspraken niet altijd lekker kloppen kan het soms gebeuren dat opeens beide Bitcoin Update presentatoren tegelijk verhinderd zijn. Helaas is dat op deze donderdag 22 februari voor de tweede keer in de geschiedenis van de live updates het geval. Slechts één keer eerder kwam het voor dat we een zogenaamde ‘Niet-live-door-omstandigheden Editie” publiceerde. Vandaag is er dus om 14.00u een nieuwe Bitcoin Update aflevering te vinden op het kanaal. Ja, alleen dan dus niet live.

Check dus gewoon om 14.00u YouTube.com/BitcoinUpdate om onze nieuwste update te bekijken. De video staat op automatisch publiceren om 14.00u dus het is hopen dat het goed gaat! Laat ook onder de video weten hoe laat jij de uitzending hebt bekeken dan kunnen wij misschien wel een keer de standaard tijd aanpassen!

Heb je vragen naar aanleiding van deze mededeling, neem vooral contact met ons op! Houd ons uitzendschema ook in de gaten om te checken of er wijzigingen zijn in ons programma!

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Team Nieuws

Rectificatie: Mining Hosting

Geplaatst

op

Door

Helaas gaat er bij ons ook wel eens wat fout, naar aanleiding van onze uitzending op 14 februari om 14.00u willen wij dan ook even de volgende rectificatie plaatsen.

In de live uitzending van woensdag 14 februari 2018 hebben wij de website mininghosting.nl en het bedrijf Mining Hosting ten onrechte een scam genoemd. Door een vervelende samenloop van omstandigheden en miscommunicatie tussen Alexander en Tom is deze website in ons programma onder het onderwerp “Scams, Waarschuwingen en Updates” komen te staan. Dit was niet de bedoeling en had niet mogen gebeuren. Wij hebben tijdens en na de uitzending contact gehad met de mensen van Mining Hosting en onze excuses gemaakt. Wij bieden bij deze ook onze excuses aan naar jullie als kijkers naar de show, onze informatie dienst altijd accuraat te zijn maar dat deze website een scam zou zijn is onjuiste informatie. Wij zijn hierbij in onze research te kort geschoten.

Om verwarring te voorkomen hebben wij het voorste gedeelte van de uitzending weggeknipt en hebben wij later in de uitzending onze excuses aangeboden. Wij hebben Mining Hosting inmiddels ook uitgenodigd om binnenkort in de uitzending wat te komen vertellen over hun diensten. Mining Hosting zal binnenkort een keer digitaal aanschuiven, wanneer precies is nog niet bekend.

Doorlezen

Team Nieuws

100 keer Bitcoin Update!

Geplaatst

op

Door

Ondanks dat wij het natuurlijk niet verwacht hadden, was het vandaag toch echt zover! De 100e Bitcoin Update! Wat hebben we geleerd en wat gaan we nu verder nog doen?

Ja, ik was ook altijd sceptisch als er weer een YouTube-er uit zijn/haar dak ging omdat er een mijlpaal aan abonnees, weergaven of uitzendingen was. “Dat verwacht je toch?” zei ik altijd. Maar vandaag, aan het voor ons nog prille begin van ons YouTube-Kanaal honderd Bitcoin Update uitzendingen! Ik kan je melden, dat voelt goed! Het percentage uitroeptekens in dit bericht zal hoger zijn dan normaal, maar wees blij dat ik je geen appje stuur want ik ben nogal enthousiast met emoticons.

100 keer “Goedemiddag, Bitcoin-verzamelaars!”

Hebben we dan ook wat aan deze ervaringen op YouTube gehad de laatste tijd, NOU EN OF! Door het ontdekken wie onze shows leuk vinden en wat wij daar aan kunnen verbeteren, kunnen wij blijven finetunen. Je kent ze misschien wel, van die mensen die zeggen “Joh het leven begint pas bij 40!” ik denk dat wij pas beginnen bij 100 (en daar zijn we nu). Natuurlijk hebben wij geleerd om kritisch te zijn maar dat te-kritisch zijn ook een valkuil is weten we inmiddels ook. Research en specialisme zijn twee kernwoorden waar wij vandaag de dag steeds meer in leren. Wat wij inmiddels ook merken is dat wij ook een vorm van media met een mening zijn geworden. Nou is dat niet zo erg maar.. anderen baseren hun mening nu ook op onze mening én informatie. De verantwoordelijkheid wordt nu steeds groter en daar moeten wij ook leren om goed mee om te kunnen gaan. Genoeg stof voor de toekomst maar wat gaan we verder nog doen?

Evenementen, Premium Service en Bitcoin Update Academie

Ik heb naast mijn scherm een lijstje hangen met een aantal dingen die ik graag nog wil doen. Momenteel zit ik in de wegstreep-fase, eerst de dingen die haalbaar zijn. Daarom kondig ik alvast een aantal dingen aan die wij in februari/maart gaan realiseren:

  1. Evenementen, te beginnen met het evenement van Alexander op 31 maart 2018 in Utrecht (ER ZIJN NOG GRATIS KAARTEN!),
  2. Premium Service, momenteel werk ik hard aan een nieuwe vorm van service waarbij ik (of Alexander) mensen gratis op weg kan helpen met BitClub Network of andere diensten,
  3. Bitcoin Update Academie, een online leeromgeving waar wij bitcoin vanuit de basis uitleggen om meer toekomstige specialisten te kunnen scholen.

Als je het mij vraagt een paar leuke dingen, die ook weer wat tijd en expertise gaan kosten natuurlijk.

Help ons, anderen helpen!

Heb jij iets toe te voegen aan onze dromen, heb je kritiek op ons of ben je juist heel blij? Laat een reactie achter onder dit bericht of stuur ons een mail op contact@btc-update.nl! Heb ik in al mijn enthousiasme een paar foutjes gemaakt in mijn artikel, sorry! Ik doe ook maar mijn best, laat het weten dan fixen wij dat samen even! 😉 Wij gaan op naar de volgende 100 uitzendingen, tot dan!

Doorlezen

Team Nieuws

Ons logo, ons verhaal.

Geplaatst

op

Door

Het komt vaak voor dat wij de opmerking krijgen “Hee, jullie zijn toch tegen Bitcoin Cash? Jullie gebruiken wel het logo van Bitcoin Cash!”, maar niets is minder waar. Toch wil ik graag even een stukje van onze website gebruiken om deze te vullen met wat tekst en afbeeldingen, om te laten zien hoe ons logo tot stand is gekomen. Ons logo, ons verhaal.

Bitcoin Update in de vorm van dagelijkse livestreams is begonnen in augustus 2017, Alexander was de eerste die met het idee kwam om dagelijks live op YouTube te praten over de verschillende cloud mining diensten. Op 12 augustus vond de eerste spontane livestream plaats op het VraagAlex YouTube-kanaal, “Misschien dat ik dit nu wel vaker ga doen” riep Alexander in de stream. Dat misschien hebben we inmiddels wel bewezen, we zijn het vaker gaan doen!

Naderhand is het presentatieteam uitgebreid naar Alexander, Thomas en mijzelf (Tom). 

Op 9 september was alweer de laatste Bitcoin Update te volgen vanaf het oude VraagAlex-kanaal, we waren aan het groeien en ons huisje werd te klein. Het nieuwe, frisse en verse kanaal ‘Bitcoin Updates’ was geboren. Zo enthousiast als wij waren streamde wij op de laatste dag van het VraagAlex kanaal, later op de dag onze eerste uitzending vanaf het Bitcoin Updates kanaal.

Na wat veranderingen achter de schermen besloten we de ‘s’ te schrappen uit onze naam, Bitcoin Updates. Vanaf dat moment, de wedergeboorte van het YouTube-kanaal Bitcoin Update, zijn wij steeds verder gaan kijken hoe wij onze shows én het kanaal konden verbeteren.

Nou bij al deze veranderingen horen natuurlijk ook wat grafische dingen, zoals een website, YouTube-banner en jawel… een logo (welke in de Bitcoin Update van 20 september al te zien was in het mee-lees-document). Ook het logo heeft een paar generaties doorstaan voordat hij echt af was.

Klik op de afbeelding om hem op een groter formaat te openen.

Tja, laat ik zeggen dat we nog niet echt heel erg tevreden waren met het ontwerp. Het eerste ontwerp sloeg natuurlijk helemáál nergens op. Dus ik ging verder, een vijfde en zesde ontwerp volgden. Maar ik had inmiddels door welke kant ik op wilde.

Klik op de afbeelding om hem op een groter formaat te openen.

Nou daar was hij dan eindelijk, ons logo! Ik vraag mijzelf nu nog af waarom ik al die poespas er omheen heb bedacht in het begin, zo basic is hij toch veel mooier? Ohja, de vraag die ik vandaag ging beantwoorden: “Waarom gebruiken jullie het Bitcoin Cash logo?”. Die gebruiken we dus niet. Al vanaf mijn tweede ontwerp, de eerste keer dat het Bitcoin icoon verwerkt werd in het ontwerp, heb ik deze naar links laten leunen. Waarom, eigenlijk omdat ik dat logischer en mooier vond.. en dat vind ik nu nog. Uiteindelijk is het logo gemaakt met maar een paar elementen.

Klik op de afbeelding om hem op een groter formaat te openen.

Laat ik nog even kort antwoord geven op de vraag om dit bericht af te sluiten, wij gebruiken dus niet het Bitcoin Cash logo maar wij gebruiken hoogstens het Bitcoin valuta icoon die naar links leunt. Dat het Bitcoin valuta icoon bij Bitcoin Cash toevallig ook naar links hangt, tja.. toevallig. Wil jij ook een vraag indienen voor een rubriek? Mail ons op: contact@btc-update.nl en wie weet beantwoorden wij jouw vraag binnenkort ook op onze website!

Doorlezen

Trending