Kom in contact met ons

Bitcoin

Missie van Bitcoin Update!

Geplaatst

op

Pay it forward!

Ons doel is mensen te helpen om anderen te helpen! Wij willen iedereen uit de klauwen van de overheid krijgen, uit de slavernij waar wij op dit moment allemaal in leven. Of je nu een goede baan hebt, je moet (veel) belasting betalen. Maak je een kleine fout? Dan heeft dat grote gevolgen!

Met alles wat wij doen willen wij kennis over het financiële systeem bijbrengen aan al onze kijkers, lezers en luisteraars. Zodra jij het begrijpt hopen wij dat jij de kennis ook met anderen gaat delen.

Wij zoeken leiders! Heb jij na het lezen van dit artikel het idee dat jij deel uit wilt maken van ons team? Neem contact op via chat, mail of bel 085 888 0814. Wij kijken er naar uit om van jou te horen!

Hoe doen we dat precies?

RTLZ is negatief over Bitcoin, de landelijke media ook. Daarom schrijf ik in deze blog wat de doelen zijn van VraagAlex en het nieuwe YouTube kanaal Bitcoin Update.

Jouw missie, “Should you choose to accept it”:

 • Leren hoe PASSIEF inkomen ECHT werkt en zo 2000 euro OF MEER per maand verdienen…
 • Het opstarten zal binnen 10 minuten geregeld zijn…
 • Zo ben jij niet meer afhankelijk van UWV of de overheid…
 • En kun jij anderen helpen hetzelfde doel te bereiken.

Het antwoord? Bitcoin!

Over MAXIMAAL 5 jaar heb jij genoeg om de wereld over te kunnen reizen! Het enige wat jij hoeft te doen is:

 • Inschrijven bij VRLX.nl/1 voor GRATIS bitcoins!
 • Inschrijven bij VRLX.nl/2 voor een GRATIS bitcoin wallet!
 • Inschrijven bij VRLX.nl/3 voor Bitcoin Cloud mining vanaf $1,50!
  Hier begint het geld verdienen echt!
 • Inschrijven bij VRLX.nl/4 voor HET systeem wat voor ons het verschil maakte! De investering is wat  hoger, het rendement is VEEL hoger!
 • Bitcoins nodig? Die kun je kopen via iDeal via VRLX.nl/5.

Kom jij er niet helemaal uit? Wij zijn hier voor jou! Maak een GRATIS afspraak met een van de Bitcoin Update teamleden via BTCUpdate.youcanbook.me.

Hoe ondersteunen wij jou verder?

Via onze community, BTC-update.nl helpen wij jou verder! Tijdens de dagelijkse liveshows praten wij verder over bitcoin, cloud mining en nog heel veel meer!

Deel al jouw vragen over Bitcoin, cloud mining en meer op BTC-update.nl zodat wij de informatie kunnen delen die jij zoekt! Jij hoeft ons nooit te betalen. Wil jij er geld aan verdienen.

Deel dit bericht met jouw vrienden, kennissen en collega’s zodra jij het eerste resultaat hebt bereikt!

Deel jouw eigen successen door jouw reacties achter te laten!

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending