Kom in contact met ons

BitClub Nieuws

Miningpower BitClub Network

Geplaatst

op

BitClub Network heeft een tijdje geleden nieuwe mining apparatuur aangekondigd. Tot op heden is er helaas nog weinig veranderd in de aantal PH dat in de BitClub Pool draait. BitClub heeft nu aangekondigd hoe lang dit nog gaat duren.

We hebben er al een flinke tijd op zitten wachten, maar het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren. BitClub Network heeft in de nieuwsbrief van februari bekendgemaakt, wanneer zij de nieuwe apparatuur gaan plaatsen. Volgens de medewerkers van het cloudmining bedrijf was er voornamelijk sprake van leveringsproblemen. Ondanks een kleine stijging in het aantal petahashes (afgekort PH) bleven de resultaten teleurstellend.

Het plan van BitClub is om volgens het volgende schema de nieuwe apparatuur te gaan plaatsen:

  • 28 februari: 20 PH
  • 10 maart: 228 PH
  • 15 maart: 30 PH
  • 15 april: 200 PH
  • 30 april: 228 PH
  • 15 mei: 250 PH
  • 30 mei: 200 PH
  • 15 juni: 140 PH
  • 30 juni: 100 PH
  • 10 juli: 160 PH

De huidige rekenkracht van 480 PH zal daarmee in totaal stijgen met ruim 1.557 PH. De totale rekenkracht zal volgens BitClub uiterlijk eind juli zo’n 2.000 PH moeten bedragen. Wij houden het in ieder geval voor jullie in de gaten. BitClub is momenteel ook aan het kijken hoe ze gebruikers kunnen compenseren. Gebruikers van BitClub Network hebben namelijk erg lang op de nieuwe apparatuur moeten wachten. Hoe BitClub de gebruikers wil gaan compenseren is nog niet duidelijk.

Ben jij al lid van BitClub Network? Je kan je aanmelden voor ons team via deze link!

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

BitClub Nieuws

Bitclub Network Coach! Ik help jou om te groeien!

Geplaatst

op

Bitclub Network is de snelst groeiende mining pool van de laatste jaren. Daarbij is het de enige cloud mining dienst die stabiel is gebleven met de prijzen en met het rendement. Ondanks een kleine dip de laatste 12 maanden blijft het een makkelijke manier om met Bitcoin bezig te zijn.

In deze blog leg ik uit hoe Tom en ik ons netwerk hebben laten groeien en hoe jij hetzelfde kunt doen. Toen wij begonnen met Bitcoin kenden wij niemand die $500 zou investeren in een systeem als Bitclub Network. Inmiddels is er al ruim $60000 geïnvesteerd via de speciale partner links die wij delen via deze site en de YouTube video’s.

Een netwerk opbouwen is niet moeilijk, zodra je een paar basis principes hebt geleerd. Deze principes leg ik jou graag uit tijdens een van mijn coachingssessies, gratis voor iedereen die direct of indirect onder mij is ingeschreven. Weet jij het niet zeker? Stuur dan even een email naar contact@btc-update.nl met daarin jouw Bitclub Network gebruikersnaam. Door direct of indirect onder mij te zijn ingeschreven maak jij tevens kans op een EXTRA $500 mining pool! Uiteindelijk wil ik iedereen er een geven.

Wat houd Bitclub Network coaching in?

Tijdens het coachingsprogramma leer jij de stappen die ik heb gezet om van $0 naar $64000 investering te gaan. Jij leert hoe jij dagelijks onderwerpen kunt vinden om video’s te maken en jij leert hoe een gratis blog jou kan helpen aan duizenden dollars aan investeringen.

Als ik jou coach verwacht ik dat jij dagelijks een video gaat uploaden tot dat jij jouw eerste inschrijving hebt in het netwerk. Na de eerste inschrijving mag jij minder vaak gaan uploaden. De meeste mensen kiezen ervoor om daarna ook dagelijks te blijven uploaden, simpelweg omdat het steeds meer geld oplevert.

Hoe meldt ik mij aan voor Bitclub Network coaching?

Het enige wat jij hoeft te doen is een email te sturen. Coachingssessies vinden wekelijks plaats op een tijdstip wat jou uitkomt. Tijdens deze sessies bespreken wij jouw video’s en de voortgang van jouw netwerk. Als jij tussendoor nog hulp nodig hebt, dan help ik jou natuurlijk ook graag.

Doorlezen

BitClub Nieuws

Team Bitcoin Update geeft weer mining pools weg!

Geplaatst

op

Als jij ingeschreven staat in team Bitcoin Update bij Bitclub Network ben jij er mogelijk nog niet van op de hoogte, maar wij geven zeer regelmatig full shares weg in de mining pool 1 van Bitclub Network! Dat betekend dat iedereen die is ingeschreven en in ieder geval de $99 aanmeldkosten heeft betaald kans maakt op zo’n pool.

Naast iedereen die direct onder BTCUpdate is ingeschreven gaan wij verder. Wij laten ook mensen deelnemen die indirect onder ons staan ingeschreven. Wil jij weten of jij ook kans maakt? Controleer dan of jij onder een van deze personen staat ingeschreven. Klik hier voor het overzicht.

Nog niet ingeschreven? Klik hier om je nu alsnog in te schrijven!

Waarom geeft team Bitcoin Update zo veel weg?

Wij geloven in delen! Hoe meer je deelt, hoe meer er ook weer terug zal komen. Als je naar de link VRLX.nl/mine2 gaat zal je ook merken dat je niet direct onder Bitcoin Update staat ingeschreven, maar onder een van de overige teamleden. Zo helpen wij elkaar verder!

Verder krijg Alexander natuurlijk ook extra vergoedingen. Zo heeft hij al 1 “Pool 3” gekregen, ter waarde van $2000. Voor Pool 2 heeft hij genoeg zodra de bitcoin een waarde van ongeveer $22.000 bereikt. Onze verwachting is dat we dat deze maand nog wel kunnen bereiken.

Met alle 3 de pools en alles op herinvesteren komt de $10.000 per maand binnen een paar jaar binnen handbereik.  Bij $10.000 per maand gaan er nog veel meer mining pools worden weggegeven, ook tijdens de Bitcoin Update LIVE shows. Voor alle weggeefacties hanteren wij wel de noodzaak om ingeschreven te staan bij Bitclub Network en deel te nemen aan de LIVE shows.

Op termijn zullen we mogelijk ook meer prijzen weg gaan geven aan mensen die achteraf de show volgen.

Doorlezen

BitClub Nieuws

Er is geweldig nieuws over BitClub!

Geplaatst

op

Door

Tijdens het doorspitten van ons BitClub Network account kwamen wij een tabel tegen waar een aantal bedragen vastgehouden worden, waarom worden deze bedragen vastgehouden en wat betekent dat voor mensen die net met BitClub Network beginnen?

Ook wij leren elke dag weer wat bij, vandaag kwamen we een tabel tegen in ons BitClub account ‘Commissions Held’. Commissions Held is een sector in het account waar commissies worden vastgehouden. Waarom is dat fantastisch nieuws, dat is toch kei gek? Dat zou je kunnen denken maar de reden dat deze commissie hier vastgehouden wordt is omdat het commissies zijn uit pools die wij zelf nog niet gekocht hebben. Als Bitcoin Update (BTCUpdate op BitClub) hebben wij momenteel alleen Pool 1, de $500 pool. Onder ons in de binary tree staat echter iemand die de Pool 2 gekocht heeft, normaal krijgen wij een stukje commissie als iemand onder ons een pool koopt maar omdat wij Pool 2 nog niet hebben wordt deze vastgehouden.

Wat betekent dit nou allemaal? In feite betekent dit dat je door te netwerken en mensen onder jezelf te plaatsen zonder dat je een pool hebt, hiermee uiteindelijk je pool kan betalen. Zodra je $500 commissie hebt opgebouwd in de Commissions Held sector, onder Pool 1, betaalt BitClub Network uit deze commissie je Pool 1. Het enige dat jij nu zelf nog moet betalen is je $99 inschrijfgeld om je account mee te kopen en te netwerken. Zodra mensen zich onder jou inschrijven, jij ze in de boom plaatst en ze kopen pools ga jij automatisch sparen voor je pools. Daarnaast ben je natuurlijk ook bezig met het opbouwen van je punten links en rechts waardoor je positie steeds sterker wordt.

Binnenkort komen wij met een video, PowerPoint en ander exclusief materiaal voor onze kijkers waarmee jij zelf sneller kan gaan bouwen in BitClub Network! Zo heb jij eerder je pools en kan het bitcoin minen eindelijk beginnen, want dat is natuurlijk het doel; de mining pools. Dus begin vandaag nog met het aanmaken van een account op vrlx.nl/mine2!

Voorbeeld, screenshot uit BitClub Network (klik op de afbeelding voor een vergrootte versie)

Doorlezen

Trending