Kom in contact met ons

Geplaatst

op

Sinds de verhoging van de fee, eind vorig jaar, is er een flinke ophoging gekomen voor het minimale aantal bitcoins dat je moet sparen voordat je het tegoed mag opnemen. Daar lijkt binnenkort een einde aan te komen. HashFlare is namelijk bezig met het uitfaseren van de bizar hoge limiet.

Afgelopen twee weken is de limiet van 0.05 BTC al geleidelijk lager geworden naar het punt van 0.03 BTC waar we nu op zitten. De verwachting is dat HashFlare de limiet de komende twee weken omlaag zal brengen naar een schappelijke 0.01 BTC, wat nu een waarde van zo’n 74,84 Amerikaanse Dollars vertegenwoordigd. Of HashFlare de limiet daarna nog lager zal maken, met in het achterhoofd de stijgende bitcoin waarde, is niet bekend.

De fees waar de bitcoin handelaren nu mee te maken hebben is een stuk lager dan eind 2017. Waar tijdens sommige pieken in december zo’n 40 á 50 USD aan fees bij transacties moesten worden toegevoegd is dat nu verlaagt naar zo’n 1 USD per transactie. Hierdoor is het voor veel mensen extra interessant om te investeren in de bitcoin.

Heb jij je al aangemeld voor HashFlare? Bitcoin minen kan nu al vanaf slechts $ 1,20 per GH/s! Neem een kijkje op de website via deze link en steun daarmee automatisch onze website. Dat is win, win, win.

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

HashFlare

HashFlare Kortingsactie!

Geplaatst

op

Door

Valentijn, ik geef er niks om… maar HashFlare gelukkig wel. Het is dus weer tijd voor een kortingsactie!

Met kerst stonden de klanten van HashFlare letterlijk in de kou door hogere prijzen en zonder kortingsactie. Na een aantal opeenvolgende acties bij HashFlare bleef de korting dus helaas uit bij de cloudminers. Gelukkig heeft Valentijnsdag daar verandering in gebracht. HashFlare komt nu met een actie van 13 februari t/m 18 februari, namelijk 10% korting op alle contracten. Maar dat is nog niet alles!

Scrypt contracten

HashFlare heeft besloten om de prijs van Scrypt contracten met 40% te verlagen, VEERTIG PROCENT! Je betaald voortaan dus nog maar $4,20 voor een Scrypt contract. De prijswijziging komt volgens HashFlare om de simpele reden dat het nu voor hen mogelijk is om de prijs te verlagen. Iets met dingen in het netwerk etc… ach wat maakt het ook uit!

Korting pakken?

Dus grijp je kans, maak tot en met 18 februari gebruik van de kortingscode HF18SVALDAY en als je ons lief vind mag dat natuurlijk via onze partnerlink! Wil jij meteen een aankoop doen, ga dan naar HashFlare door hier te klikken!

Doorlezen

Trending