Kom in contact met ons

BitClub Nieuws

Er is geweldig nieuws over BitClub!

Geplaatst

op

Tijdens het doorspitten van ons BitClub Network account kwamen wij een tabel tegen waar een aantal bedragen vastgehouden worden, waarom worden deze bedragen vastgehouden en wat betekent dat voor mensen die net met BitClub Network beginnen?

Ook wij leren elke dag weer wat bij, vandaag kwamen we een tabel tegen in ons BitClub account ‘Commissions Held’. Commissions Held is een sector in het account waar commissies worden vastgehouden. Waarom is dat fantastisch nieuws, dat is toch kei gek? Dat zou je kunnen denken maar de reden dat deze commissie hier vastgehouden wordt is omdat het commissies zijn uit pools die wij zelf nog niet gekocht hebben. Als Bitcoin Update (BTCUpdate op BitClub) hebben wij momenteel alleen Pool 1, de $500 pool. Onder ons in de binary tree staat echter iemand die de Pool 2 gekocht heeft, normaal krijgen wij een stukje commissie als iemand onder ons een pool koopt maar omdat wij Pool 2 nog niet hebben wordt deze vastgehouden.

Wat betekent dit nou allemaal? In feite betekent dit dat je door te netwerken en mensen onder jezelf te plaatsen zonder dat je een pool hebt, hiermee uiteindelijk je pool kan betalen. Zodra je $500 commissie hebt opgebouwd in de Commissions Held sector, onder Pool 1, betaalt BitClub Network uit deze commissie je Pool 1. Het enige dat jij nu zelf nog moet betalen is je $99 inschrijfgeld om je account mee te kopen en te netwerken. Zodra mensen zich onder jou inschrijven, jij ze in de boom plaatst en ze kopen pools ga jij automatisch sparen voor je pools. Daarnaast ben je natuurlijk ook bezig met het opbouwen van je punten links en rechts waardoor je positie steeds sterker wordt.

Binnenkort komen wij met een video, PowerPoint en ander exclusief materiaal voor onze kijkers waarmee jij zelf sneller kan gaan bouwen in BitClub Network! Zo heb jij eerder je pools en kan het bitcoin minen eindelijk beginnen, want dat is natuurlijk het doel; de mining pools. Dus begin vandaag nog met het aanmaken van een account op vrlx.nl/mine2!

Voorbeeld, screenshot uit BitClub Network (klik op de afbeelding voor een vergrootte versie)

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Trending