Kom in contact met ons

Bitcoin

Fijne feestdagen! 15.000 dollar bitcoin is in zicht!

Geplaatst

op

Sinterklaas is net het land uit. Vanmorgen vroeg stuurde Tom mij een bericht dat de bitcoin al ruim boven de $14.000 staat! Hoewel wij vanuit Bitcoin Update alle grote stappen bij proberen te houden gaat Bitcoin nu zo snel omhoog dat $1000 niet eens meer zo’n groot bedrag is.

Gisteravond alleen is mijn Bitclub Network saldo over de $800 gekomen. Met een klein beetje geluk kunnen wij vrijdag niet 1, maar zelfs 2 pool 1 aandelen weggeven! Gewoon $1000 cadeau aan de bezoekers van deze website en kijkers naar dit YouTube kanaal!

Hashflare lag er op het moment van schrijven van deze blog even uit, maar zal inmiddels ook zo rond de 80 TH/s staan. Het zal mij niet heel erg verbazen als ik dit jaar op een rekenkracht van boven de 100 TH/s uitkom. Er zijn al investeerders die mij hebben benaderd die $10.000 of zelfs nog meer willen riskeren omdat mensen de groei zien van zowel de bitcoin als de cloud mining bedrijven.

Waarom gaat het nu ineens zo snel?

Waar wij vroeger betaalde met euro’s en centen begint Bitcoin een veel aantrekkelijker betaalmiddel te worden. Ikzelf doe alleen nog aankopen in euro’s wanneer een winkel geen bitcoin of creditcard accepteert. De makkelijkste manier om in een winkel te betalen met bitcoin is door een bitcoin creditcard te gebruiken.

Zelf gebruik ik de kaart van Cryptopay, omdat deze snel via een app op te laden is met bitcoin en omdat er geen “echte” euro aan te pas hoeft te komen voor de betalingen. Iedere euro en cent komt direct uit mijn bitcoin wallet. Tot nu toe heb ik enkele honderden euro’s betaalt aan producten en diensten zonder daar daadwerkelijk euro’s aan uitgegeven te hebben.

Wij horen heel graag jouw mening. Hoe denk jij over de bitcoin, de waarde en wat verwacht jij van de komende paar weken?

Hoe dan ook wensen Tom en ik jou namens Bitcoin Update een hele fijne jaarwisseling toe!

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending