Kom in contact met ons

Overig nieuws

DagCoin: De manier om NOG MEER mensen op te lichten!

Geplaatst

op

Na OneCoin stappen de grote netwerkers nu over naar DagCoin. Met een vergelijkbare MLM structuur en bijbehorende ondoorzichtigheid lijkt het erop dat duizenden mensen die eerder in OneCoin trapte nu opnieuw worden opgelicht.

DagCoin is (net als OneCoin) een centraal-gestuurde zogenoemde blockchain met een hoop nadelen die echte cryptovalutas als Bitcoin niet hebben. Zo heeft OneCoin een centrale organisatie en is het dus niet anoniem. Het bedrijf achter OneCoin heeft zelfs mogelijkheden om accounts geheel af te sluiten en verplicht deelnemers om de “Know Your Customer” procedures te volgen.

Wij vertrouwen DagCoin net zoveel als OneCoin en adviseren dan ook daar uit de buurt te blijven.

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Overig nieuws

Tom & Alexander, bewuste Bitcoin Miljonairs in 2018!

Geplaatst

op

Toen Tom en ik in 2017 het “Bitcoin Update” YouTube kanaal oprichtte  waren  wij er nog niet van bewust wat een verantwoordelijkheid de inkomsten met zich meebrengen.

“With great power comes great responsibility” wordt er gezegd door Ben Parker, oom van Spiderman. Hoewel wij niet over superkrachten bezitten zien wij wel de verantwoordelijkheid van het juist verdelen van het geld.

Om die reden wil ik ook graag een uitleg geven over hoe ik mijn geld verdeel en wat ik doe als er meer geld binnenkomt.

Zoals te zien is geweest op het YouTube kanaal geven wij een hoop geld weg. Dat doen wij omdat wij ook anderen willen motiveren om te groeien en de status van bewuste miljonairs te bereiken.

De onderstaande percentages geven aan hoeveel procent van het inkomen wordt uitgegeven aan welk doel. Het is mijn persoonlijke doel om uiteindelijk 80% weg te geven en dan nog meer dan genoeg geld over te houden om hele leuke dingen mee te doen.

Minimaal 10% van de inkomsten / rendement (na belasting) worden weggegeven.
50% moet voldoende zijn om van te leven.
10% wordt geïnvesteerd in educatie of educatieve doeleinden.
15% wordt gebruikt om (meer) vermogen op te bouwen.
5% wordt opzij gezet voor een grote uitgave later.
10% wordt gebruikt om leuke dingen mee te doen.

Natuurlijk komt er op een gegeven moment veel meer geld binnen, waardoor ook meer geld weggegeven kan worden.

Daarnaast zijn er ook nog altijd mensen met geldproblemen, waarvoor wij een andere staffel hanteren. Deze gaat uit van een aflosschema wat moet leiden tot een leven zonder schulden.

Om de status van bewuste miljonair te bereiken moet je schuldenvrij zijn. Hiervoor hanteren wij wat wij noemen de microstappen:

Stap 1: 1000 euro opzij zetten voor noodgevallen.

Deze stap is noodzakelijk, want zoals we allemaal weten, zodra het geld op is ontstaat een noodgeval. Een koelkast gaat stuk, een wasmachine begeeft het of een computer moet vervangen worden.

Stap 2: Alle schulden 1 voor 1 aflossen.

Nu gaat het echt beginnen. Maak een overzicht van jouw schulden van laag tot hoog, betaal overal de minimale aflossingen en stort alles naar de laagste schuld. Zodra die is afbetaalt stort je alles wat je kunt missen naar de volgende schuld tot dat alle schulden zijn afbetaalt.

Stap 3: Spaar 3 tot 6 maanden aan kosten.

Om echt vrij te worden is het noodzakelijk om in ieder geval 3 tot 6 maanden kosten opzij te zetten. De derde stap in het proces naar bewuste miljonair is dan ook 3 tot 6 maanden aan kosten opzij zetten, mochten de inkomsten tijdelijk even tegenvallen.

Stap 4: Investeer 15% van jouw inkomen.

Nu bereiken we het punt waar we bij de vorige tabel ook waren, maar we zijn nog niet klaar. Hier gaan we sparen voor die droomvakantie, het huis of die dure nieuwe auto die je wilt kopen.

Stap 5: 10% naar educatie en collegegeld voor kinderen.

Pas als jij een potje hebt kan je het ook gaan uitgeven. 10% geef je uit aan educatie voor jezelf en het opbouwen van een spaarpot voor jouw kinderen, zodat ze overal kunnen studeren waar ze zelf willen zonder afhankelijkheid van de overheid.

Stap 6: Hypotheek versneld afbetalen.

Hoe sneller jij jouw hypotheek aflost, hoe sneller jij meer geld overhoud voor andere doelen. Huren is de duurste manier van leven, de hypotheek volgt daar snel op. Betaal jouw hypotheek daarom zo snel mogelijk af.

Stap 7: Ga serieus vermogen opbouwen als en leef als bewuste miljonair!

De bewuste miljonair zorgt ervoor dat anderen ook beter worden.

Heb jij vragen over deze stappen? Stel ze dan via de chat of stuur een email naar contact@btc-update.nl.

Doorlezen

Overig nieuws

Overheid is het probleem, niet de oplossing!

Geplaatst

op

Ik ben slimmer dan de meeste mensen in Nederland. Niet omdat ik zoveel opleidingen heb gevolgd, niet omdat ik het schoolsysteem tot de letter hebt gevolgd, maar omdat ik nog zelf kan denken!

Toen ik op mijn 10e met mijn ouders naar Engeland verhuisde en andere dingen leerde dan wat ik in Nederland leerde werd voor mij al langzaam duidelijk dat de wereld anders is dan wat wordt gezegd op school. Toen ik hoorde dat “Den Haag” de hoofdstad is van Nederland werd duidelijk dat ik het systeem uit Engeland moest verlaten.

Zo rond mijn 16e verhuisde wij terug en ging ik in het International Baccalaureate (IB) systeem verder. Steeds meer leerde ik hoe het systeem dingen uitlegt die overbodig of onnodig zijn. Inmiddels ben ik 34, heb ik geleerd hoe het geld systeem werkt en vooral hoe het systeem niet werkt.

De rest van deze blog legt mijn persoonlijke visie uit over hoe de euro voor 2020 zal omvallen, hoe bitcoin en crypto currencies het financiële systeem over zullen nemen en hoe vrijheid voor het eerst in de wereld zal komen.

Wat gaat er veranderen van 2018 tot 2020?

2018 zal nog relatief rustig blijven. Wie nog geen bitcoin heeft zal waarschijnlijk nog niets gaan merken. Persoonlijk verwacht ik in ieder geval 20% van mijn hypotheek af te kunnen lossen. Uiterlijk 2020 wil ik mijn hypotheek volledig afgelost hebben om vrijer te zijn dan wat ik was. Mijn maandelijkse kosten zullen door de aflossing met ruim 500 euro dalen.

Mensen die al huizen hebben zullen makkelijker kunnen aflossen omdat de euro minder waard zal worden. Prijzen zullen sneller stijgen dan wat wij gewend zijn. Er zullen enorm veel euro’s worden bijgedrukt zodat de waarde van de euro in een vrije val terecht kan komen tegen het eind van 2019.

Uiteindelijk zijn wij aan zet. Wil jij iets veranderen, doe het dan nu. Wanneer jij vandaag $2,20 zou investeren via Hashflare heb jij de mogelijkheid om binnen enkele jaren uit het systeem te ontsnappen. Zodra de overheid failliet gaat (wat voor 2020 zal gebeuren) heb jij dankzij die investering vandaag mogelijk jouw uitweg!

Doorlezen

Overig nieuws

Uitkeringen: De grootste Ponzi ooit!

Geplaatst

op

Wie het systeem van uitkeringen gaat ontleden komt erachter dat uitkeringen niets meer zijn dan een gigantisch piramidespel. Het geld wat wordt betaalt aan uitkeringsgerechtigde door Gemeente, UWV en ander overheden wordt voor een klein deel betaalt vanuit belastinginkomsten. Het grootste deel wordt op de grote “staatsschuld” hoop gegooid.

Dat betekent dat wij nu betalen voor mensen die eerder uitkeringen hebben gekregen en dat onze kinderen en kleinkinderen uiteindelijk de rekening zullen moeten betalen. Absoluut oneerlijk! Nu meer geld uitgeven dan wat er is zodat de volgende generatie meer belasting mag betalen.

De euro, dollar en andere valuta’s zullen omvallen. De piramide kan het niet veel langer volhouden.

Ben ik nu negatief? Nee! Ik ben realistisch!

Hoe kan het beter?

Sinds november 2016 investeer ik in bitcoin. Het doel, helemaal los komen uit het systeem. Bitcoin was toen $900 waard, nu is de koers van de bitcoin bijna $10.000. Door te investeren in “cloud mining” verdien ik nu al ruim $2000 per maand!

Voor nu laat ik het geld nog even staan, zodat ik later meer dan $10.000 ga krijgen per maand. Een groot deel van het geld wat binnenkomt blijf ik investeren, zodat ik uiteindelijk meer weg kan geven. Het begint met een groep van 37 mensen die allemaal $1000 per maand aan bitcoin ontvangen. Later zal een tweede groep (ook 37 mensen) worden toegevoegd.

Uiteindelijk hoop ik dat ik de overheid kan verlossen van hetgeen ze niet kunnen. Ik zal mensen gaan voorzien van een basisinkomen. Mijn verwachting is dat mensen anderen gaan vertellen over bitcoin en geld zoals het feitelijk zou moeten zijn.

Op naar een betere toekomst!

Pay it forward!

Doorlezen

Trending