Kom in contact met ons

Oplichting / Scams

Dagcoin kopen? Jij kunt jouw geld beter direct verbranden!

Geplaatst

op

dagcoin kopenGeld in brand steken is strafbaar, maar geld steken in iets wat net zoveel oplevert mag gewoon. Vandaag schrijf ik over de bijzondere actie, Dagcoin kopen. Deze cryptomunt lever (net als OneCoin) een manier om zakken te vullen. Helaas niet jouw zakken, maar de zakken van de oprichters.

Waarom mensen dagcoin kopen? Omdat mensen denken dat het de volgende bitcoin gaat worden. Mensen denken dat een paar duizend euro investeren een paar miljoen kan gaan opleveren.

En ja, er zijn zeker mensen die er een paar miljoen aan verdienen. Dagcoin kopen kan namelijk alleen via het partnerprogramma. Hiermee verdienen de promotors een mooi bedrag aan commissies, of jij nu verdient of niet, de promotors verdienen er goed aan.

Waarom blijven mensen dagcoin kopen?

Helaas zijn de promotors van deze – zogenoemde – cryptovaluta erg goed in het verkondigen van leugens. Veel van de mensen die dagcoin kopen promoten zijn uit de OneCoin wereld gestapt en hebben daar de verkoopskills opgebouwd. Uitstekende, oneerlijke verkopers! Mensen die feitelijk in de gevangenis thuishoren, maar helaas duurt een onderzoek naar dit soort fraude erg lang.

Hoe kan jij wel veilig investeren?

Veilig investeren is geld op een bankrekening zetten. De rente daarop is ongeveer 0. Wil jij toch wat geld verdienen? Neem dan een financieel adviseur in de arm die ook zelf zijn of haar geld investeert. Een financieel adviseur die geen multi-miljonair is kan je ook niet vertrouwen. Iemand die niet investeert kan jou ook geen advies geven. Iemand die de commissie die jij oplevert nodig heeft om te investeren is niet te vertrouwen.

Persoonlijk zeg ik, zet een deel van jouw geld op het spel. Investeer gerust wat in scamcoins om te kijken of jij er mogelijk wat aan kunt verdienen. Weet gewoon dat de kans groot is dat je alles verliest. Zelfs bij Bitcoin weet jij nooit zeker wat er gaat gebeuren.

Bekijk natuurlijk ook de Bitcoin Update, iedere werkdag LIVE om 14:00!

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Trending