Kom in contact met ons

Nieuws

Bitcoin Update: 22 februari 2018

Geplaatst

op

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

“Bitcoin Accepted Here” NEON bord voor in winkels!

Geplaatst

op

Zojuist las ik op Facebook een nieuwe bitcoin leugen! Handgemaakte borden uit Europa die dus gewoon uit China blijken te komen. Het “Bitcoin Accepted Here” bord kost wat, met zo’n 200 euro, verzendkosten en de kans dat je daar nog BTW en inklaringskosten bovenop mag betalen, het is en blijft een Chinees product.

Mogelijk heeft AliExpress dit bord natuurlijk nagemaakt vanuit een Europees ontwerp, daar zullen we waarschijnlijk nooit achter komen. De verkopers maken natuurlijk ook andere borden voor in winkels en op toonbanken. Klik hier voor de andere borden.

Er komt steeds meer Bitcoin merchandise beschikbaar, van T-shirts tot truien en nu dus ook de verschillende borden voor in winkels.

Mijn verwachting en hoop is dat Bitcoin dit jaar in een aantal kleinere winkels en webwinkels geaccepteerd zal worden. Daarna zal het in 2019 groeien naar grotere winkels en hopelijk zal de eerste supermarkt zich dan ook aansluiten.

Zullen Nederlandse winkels Bitcoin omarmen?

Mijn visie is, ja! Waarom? Omdat Bitcoin de mogelijkheid biedt om net even anders te zijn dan andere bedrijven. De eerste uit jouw branche en in jouw woonplaats die Bitcoin accepteert kan ook zomaar de plaatselijke (en mogelijk landelijke) media behalen.

Persoonlijk ben ik bijna naar Arnhem gegaan om klant te worden bij de “Bitcoin tandarts”. Uiteindelijk heb ik voor een tandarts aan de andere kant van Utrecht te kijken naar een tandarts en orthodontist waar alles in een gebouw te regelen is.

Het bedrijf accepteert op dit moment nog geen Bitcoin, maar ik noem het wel iedere keer dat ik daar ben, wellicht dat het in de toekomst nog gaat veranderen. Hoe dan ook ben ik dan de gene naar wie ze toe zullen gaan om Bitcoin te accepteren.

Doorlezen

BitClub Nieuws

Team Bitcoin Update geeft weer mining pools weg!

Geplaatst

op

Als jij ingeschreven staat in team Bitcoin Update bij Bitclub Network ben jij er mogelijk nog niet van op de hoogte, maar wij geven zeer regelmatig full shares weg in de mining pool 1 van Bitclub Network! Dat betekend dat iedereen die is ingeschreven en in ieder geval de $99 aanmeldkosten heeft betaald kans maakt op zo’n pool.

Naast iedereen die direct onder BTCUpdate is ingeschreven gaan wij verder. Wij laten ook mensen deelnemen die indirect onder ons staan ingeschreven. Wil jij weten of jij ook kans maakt? Controleer dan of jij onder een van deze personen staat ingeschreven. Klik hier voor het overzicht.

Nog niet ingeschreven? Klik hier om je nu alsnog in te schrijven!

Waarom geeft team Bitcoin Update zo veel weg?

Wij geloven in delen! Hoe meer je deelt, hoe meer er ook weer terug zal komen. Als je naar de link VRLX.nl/mine2 gaat zal je ook merken dat je niet direct onder Bitcoin Update staat ingeschreven, maar onder een van de overige teamleden. Zo helpen wij elkaar verder!

Verder krijg Alexander natuurlijk ook extra vergoedingen. Zo heeft hij al 1 “Pool 3” gekregen, ter waarde van $2000. Voor Pool 2 heeft hij genoeg zodra de bitcoin een waarde van ongeveer $22.000 bereikt. Onze verwachting is dat we dat deze maand nog wel kunnen bereiken.

Met alle 3 de pools en alles op herinvesteren komt de $10.000 per maand binnen een paar jaar binnen handbereik.  Bij $10.000 per maand gaan er nog veel meer mining pools worden weggegeven, ook tijdens de Bitcoin Update LIVE shows. Voor alle weggeefacties hanteren wij wel de noodzaak om ingeschreven te staan bij Bitclub Network en deel te nemen aan de LIVE shows.

Op termijn zullen we mogelijk ook meer prijzen weg gaan geven aan mensen die achteraf de show volgen.

Doorlezen

BitClub Nieuws

Miningpower BitClub Network

Geplaatst

op

Door

BitClub Network heeft een tijdje geleden nieuwe mining apparatuur aangekondigd. Tot op heden is er helaas nog weinig veranderd in de aantal PH dat in de BitClub Pool draait. BitClub heeft nu aangekondigd hoe lang dit nog gaat duren.

We hebben er al een flinke tijd op zitten wachten, maar het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren. BitClub Network heeft in de nieuwsbrief van februari bekendgemaakt, wanneer zij de nieuwe apparatuur gaan plaatsen. Volgens de medewerkers van het cloudmining bedrijf was er voornamelijk sprake van leveringsproblemen. Ondanks een kleine stijging in het aantal petahashes (afgekort PH) bleven de resultaten teleurstellend.

Het plan van BitClub is om volgens het volgende schema de nieuwe apparatuur te gaan plaatsen:

  • 28 februari: 20 PH
  • 10 maart: 228 PH
  • 15 maart: 30 PH
  • 15 april: 200 PH
  • 30 april: 228 PH
  • 15 mei: 250 PH
  • 30 mei: 200 PH
  • 15 juni: 140 PH
  • 30 juni: 100 PH
  • 10 juli: 160 PH

De huidige rekenkracht van 480 PH zal daarmee in totaal stijgen met ruim 1.557 PH. De totale rekenkracht zal volgens BitClub uiterlijk eind juli zo’n 2.000 PH moeten bedragen. Wij houden het in ieder geval voor jullie in de gaten. BitClub is momenteel ook aan het kijken hoe ze gebruikers kunnen compenseren. Gebruikers van BitClub Network hebben namelijk erg lang op de nieuwe apparatuur moeten wachten. Hoe BitClub de gebruikers wil gaan compenseren is nog niet duidelijk.

Ben jij al lid van BitClub Network? Je kan je aanmelden voor ons team via deze link!

Doorlezen

Trending