Kom in contact met ons

Nieuws

Bitcoin Update 20 februari 2018

Geplaatst

op

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Nieuws

Vakantietijd

Geplaatst

op

Door

Goedemorgen, -middag, -avond en -nacht bitcoinverzamelaars en cryptocurrency liefhebbers. We hebben wat dingen te bespreken.

Zoals iedereen weet zijn er veel dingen aan de hand in de bitcoinwereld zoals de stijgende difficulty, de dalende waarde en ander periodieke kwaaltjes. Daarnaast is het ook nog steeds erg warm buiten en hebben jullie twee presentatoren het druk met heel veel verschillende zaken. Kortom, het is tijd om even rust te nemen van alle chaos, reacties, positiviteit en zeker ook negativiteit rondom de crypto het Bitcoin Update YouTube-kanaal. Om even bij te kunnen komen nemen we een week vrij van de Bitcoin Update die we normaal iedere zaterdag om 20.00 uur live uitzenden.

Hierbij speelt ook nog steeds de power van YouTube een rol. Door een grove fout en/of censuurbeleid bij YouTube kunnen wij tot eind oktober 2018 geen live uitzendingen maken. Wij zijn nog steeds bezig met het zoeken naar een oplossing voor dit probleem. Zo hebben wij bij de laatste uitzending een mirror stream gedaan op een ander account en hebben wij deze na afloop op ons normale kanaal geüpload. Hierdoor hebben veel kijkers ons niet live kunnen zien (omdat ze geen melding kregen dat wij live waren) en is de beeldkwaliteit door het opnieuw uploaden erg achteruit gegaan.

Wij gaan de komende week nog eens goed nadenken over het voortbestaan van ons kanaal en de manier van live uitzendingen maken. Houd het kanaal goed in de gaten voor meer updates. Vergeet je ook niet goed in te smeren als je naar buiten gaat en drink voldoende water!

– Tom & Alexander

Doorlezen

Nieuws

9969 gerold bij Freebitco.in!

Geplaatst

op

Zojuist heb ik weer 9969 gerold in Freebitco.in, met de relatief lage waarde van de bitcoin 0.00000327 Bitcoin, of wel ongeveer 2 cent, helemaal gratis! En mocht je denken, 2 cent, dat is toch niet veel? Wat gebeurt er als je 4000x rolt, 8000x rolt, 12000x rolt? Uiteindelijk zal ook jij een keer die 9969 rollen, of wellicht de volle 10.000!

Voor wie het niet weet, via Freebitco.in kan jij een GRATIS account aanmaken. Met deze gratis account krijg jij ieder uur de mogelijkheid om gratis bitcoins te krijgen. Zelf heb ik inmiddels al zo’, 250 euro opgenomen vanuit deze gratis bitcoins.

Het mooiste, wanneer de waarde van de bitcoin laag is krijg ik (en jij dus ook) meer bitcoins. Wanneer jij via http://vrlx.nl/freebitco een account aanmaakt help je mij (en Tom) om deze site draaiende te houden.

Wanneer ga ik 10.000 rollen?

Inmiddels heb ik 4174 keer op die “rol” knop geklikt. Er staat nu bijna 100 euro klaar om op te nemen. Dat blijft staan tot de waarde 250 euro is, dan neem ik het op en trakteer ik kijkers naar het YouTube kanaal op 10x 1 gratis pizza. Tom en ik krijgen er ook beide 1.

Jij krijgt via http://vrlx.nl/freebitco de mogelijkheid om ook zelf te gaan sparen. Jouw account aanmaken via die link geeft jou ook sneller de mogelijkheid om gratis kans te maken op gratis pizza.

Doorlezen

Nieuws

Bitcoin waarde naar $5,912.65!

Geplaatst

op

De Bitcoin waarde was in december 2017 nog $20.000! Inmiddels zitten we op een waarde van net iets meer den 25% van de waarde van toen. Mining levert steeds minder op en ook wij merken een flinke daling in de bezoekersaantallen op deze website. Mede daarom is het ook een beetje rustig geweest vanuit mijn kant.

Op de achtergrond blijf ik ondertussen wel druk met het bekijken van de cijfers op onder andere Bitclub Network, Hashflare en CCG Mining. Op dit moment lijkt het heel ver van winstgevend, de vraag is wat de volgende stap gaat zijn. Gaat de bitcoin waarde nog verder dalen? Gaat het weer omhoog? In deze blog deel ik mijn mening.

Waarom is de waarde nu zo laag?

Op dit moment zijn mensen nog altijd bang. Veel geld wordt onttrokken uit de markt en wat er nu gaat gebeuren blijft een belangrijke vraag. Ik heb nog altijd vertrouwen in een Bitcoin van $50.000 tot $150.000 voor het eind van 2018, flink hoger voor het eind van 2019.

Mijn vertrouwen komt voor een heel groot deel uit de reacties van overheden. Steeds meer overheden beginnen de Bitcoin serieus te nemen. De regels worden duidelijker, waardoor het grote geld zo langzaam maar zeker in kan stromen. De grote banken en financiële instellingen, zelfs grote bedrijven kunnen gaan investeren in BItcoin en overige cryptocurrency.

Ik heb goede hoop en vertrouwen in bedrijven als Coolblue en andere grote webwinkels. Zodra er een mainstream element gaat komen zal de grote markt ook worden aangetrokken. De kritieke masse moet worden bereikt. Vrijwel iedereen heeft inmiddels van Bitcoin gehoord, zodra ook iedereen Bitcoin heeft en gebruikt zal de waarde echt gaan verschuiven.

 

Doorlezen

Trending