Kom in contact met ons

Bitcoin

Bitcoin naar $8300, halen we de $15000 nog in 2017?

Geplaatst

op

Bitcoin heeft inmiddels een waarde van 8300 dollar aangetikt en heeft daarmee een nieuw record verbroken.

Eerder dit jaar voorspelde ik dat de bitcoin nog dit jaar boven de 15000 uit zal komen. Samen met Bitcoin Cash is de waarde van bitcoin op dit moment al bijna $10.000!

Hoewel ik de Bitcoin zelf (zonder cash) nog wel boven de $10.000 uit zie komen voor de jaarwisseling denk ik dat de $15.000 wel erg hoog gegrepen is.

Walt Disney sprak de magische woorden “If you can dream it, you can do it!”, waar ik absoluut in geloof. Daar geloof ik nog altijd in, echter was mijn eerdere droom “Miljonair zijn voor mijn 30e” een droom waar de wereld niet beter van zal worden.

Mijn droom is vrijwel niet veranderd, echter wil ik nu 50% van mijn inkomen weg gaan geven. Het liefst geef ik iedere Nederlands sprekend persoon $1000 aan bitcoin per maand. Met 28 miljoen Nederlands sprekende mensen (volgens Wikipedia) is daar een inkomen voor nodig van 56 miljoen euro per maand.

Wellicht is het een groot doel, wellicht gaan we nooit iedereen kunnen bereiken. Dat maakt niet uit, wij vinden het ook prima als het lukt om iedereen zelfstandig van een passief inkomen te voorzien.

Wat zijn de verdere verwachtingen?

Wat geld betreft, ik denk (en veracht) dat de Euro en Dollar nog voor 2020 zullen omvallen. Mensen zullen een alternatief gaan zoeken, waarvoor de Bitcoin prima geschikt is. Dat de transactiekosten nu nog wat hoog zijn zal worden opgelost.

Verder verwacht ik dat 2020 het jaar zal zijn waarin wij overgaan naar zelf-rijdende auto’s. Uiterlijk 2025 zullen er geen mensen meer achter het stuur van een voertuig mogen zitten en zo tegen 2030 zal vervoer van A naar B zo goedkoop zijn dat de prijs eigenlijk te verwaarlozen is.

Vanuit Bitcoin Update hoop ik voor 2020 een zelf-rijdende Tesla te kunnen kopen die zonder stuur en zonder bestuurder mensen van A naar B zal brengen tegen een absolute minimumprijs. Hoe dat precies gaat werken weet ik nog niet, wel weet ik dat Tesla volop bezig is met de ontwikkelingen van dit systeem.

 

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending