Kom in contact met ons

Bitcoin

Bitcoin corrigeert terug naar zo’n 16.000 dollar!

Geplaatst

op

“Bitcoin gaat naar de maan” werd er gezegd. De waarde blijft stijgen zijden veel beleggers. Maar op het moment dat de bitcoin even inzakt roepen veel mensen dat het voorbij is.

Laten we daarom even terugkijken over de afgelopen maanden. Als we de koers van 19 november 2017 vergelijken met de koers van gisteravond zien we een stijging van ruim 100% in 1 maand tijd. Dat is extreem en heeft alle kenmerken van een bubbel. Het is dan ook logisch dat de koers zichzelf corrigeert en mogelijk komt er nog wel een correctie aan.

Wat wij allemaal moeten onthouden is dat je pas winst maakt bij verkoop, dus ook verlies kan je pas maken op het moment dat jij jouw bitcoin verkoopt.

Het goede nieuws is dat bitcoin cash de afgelopen 24 uur met ruim 50% is gestegen. Daar zal veel van de mining power de komende dagen dus wel weer naartoe gaan, waardoor het bitcoin mining wel weer waardevoller gaat worden.

Wat is nu de strategie van Alexander en Tom?

Wij veranderen niet op basis van een kleine correctie en kijken naar de koers over de lange termijn. Wel hebben wij onze gadgets al gekocht met de bitcoin en hebben wij dus een deel van de waarde uit de belegging gehaald.

Hashflare heeft gisteravond de prijs van de mining power verhoogd naar $2,20. Voor mij is dat in de huidige fase een onaanvaardbare verhoging waar ik niet in mee ga. Hierdoor heb ik moeten besluiten om het herinvesteren bij Hashflare stop te zetten.

Mogelijk komt Genesis binnenkort weer met levenslange contracten, waar ik dan ook zeker gebruik van zal maken. Daarnaast zal ik ook mijn mining pools bij Bitclub Network gaan aanvullen, zodat Tom en ik beide de complete founders pool hebben.

Of wij er geld uit gaan halen? Niet op korte termijn. De “Gratis Geld” rondes 1 en 2 blijven ook staan tot dat er een moment is wat juist voelt om de uitbetalingen te gaan doen.

Houd deze blog dus vooral in de gaten! Laat ook jouw reactie en visie op de bitcoin hier achter.

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending