Kom in contact met ons

Bitcoin

Alweer een record op $9000! Wat is de volgende stap?!

Geplaatst

op

Een lagere backlog, een hogere waarde en zelfs de mainstream media die erover praat. Wat gaat er gebeuren met de bitcoin? Ik heb nog altijd geen idee, maar heb wel bepaalde vermoedens.

Wat de reden is dat de waarde zo stijgt weet ik niet, wat ik wel weet is dat ik vanavond uit eten ga en betaal met de bitcoin. Wat ik weet is dat de huidige stijging ervoor zorgt dat ik in september 2018 de eerste uitbetaling kan doen voor ons “basisinkomen” systeem.

Mijn doel is en blijft vrij komen van de overheid en los komen van het systeem. Als ik jou $1000 geef, dan wordt jouw leven makkelijker, toch? Op dit moment is dat ruim 800 euro, genoeg om een basis uitkering stop te zetten. Binnen 10 jaar hoop (en verwacht) ik meer geld weg te kunnen geven met minder administratie dan UWV!

Nu hebben we met Bitcoin nog 1 probleem. Er moet iets gebeuren om het transactievolume op te hogen. Daarnaast moet er iets gebeuren om de transactiekosten omlaag te krijgen en het transactievolume omhoog te krijgen. Alleen daarmee kunnen we gaan zoeken naar een oplossing om de euro echt te gaan vervangen.

Volgens Quote hebben slechts 135.000 Nederlanders bitcoin. Dat is minder dan 1% van de totale bevolking. Zelfs binnen Nederland is er dus een enorme groei mogelijk! Verder zijn er helaas heel veel mensen die dingen hebben gedaan met bitcoin, waardoor ze geld verliezen.

Ik ben in november 2016 begonnen met een investering van $15 en heb nu al de mogelijkheid om ruim $2000 per maand aan bitcoin op te nemen. Dat ga ik niet doen, want ik heb meer geld nodig om de doelen te bereiken die ik wil bereiken. Wat ik hoe dan ook niet ga doen is verkopen voor een lager bedrag dan waar ik voor heb gekocht. Koop jij vandaag een bitcoin voor $9000, verkoop dan voor minimaal $9900. Er zal weer een dip aankomen, dat is heel normaal, laat een dip geen reden zijn voor een verkoop!

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending