Kom in contact met ons

Bitcoin

Alexander annuleert events: De uitleg

Geplaatst

op

Tijdens het “Cryptocurrency Investors Summit” in Frankfurt heb ik de nodige tips gekregen om de volgende presentatie flink te verbeteren. Hier heb ik naar geluisterd en ik heb de presentatie aangepast.

Helaas kwamen Nikki en ik er achter dat de weersomstandigheden de komende week het onveilig maken om te reizen. Met name de vlucht terug vanuit Oslo zal hoogstwaarschijnlijk worden afgelast. Om die reden heb ik uit voorzorg de events in Oslo en Berlijn afgezegd.

Helaas zal ik om die reden ook niet in Amsterdam op het podium komen te staan.

Komen er nieuwe events?

Absoluut! Wij hebben heel veel positieve punten gezien uit het event. Er is duidelijk vraag naar dit soort evenementen in Nederland ook, daarom zullen wij alsnog een eigen cryptocurrency event gaan opzetten.

Het “Bitcoin Update Presenteert: Investeren zonder kosten”, waarin wij onze bezoekers een stap voor stap uitleg zullen geven waarin wij uitleg zullen geven om te investeren zonder kosten. Alexander zal het programma op zich nemen en stap voor stap uitleg geven over hoe het mogelijk is om binnen een paar jaar van 0 naar 1000 euro per maand te gaan.

Als dat mogelijk is, dan zal ook duidelijk worden hoe je van 1000 naar 10.000 euro kunt gaan en nog veel verder.

Zaterdag 31 maart 2018 zal de datum worden van het evenement. Het evenement zal plaatsvinden op een goed bereikbare locatie in Utrecht. We zullen de deuren rond 8:00 openen voor netwerken en vanaf 10:00 zal het evenement daadwerkelijk starten.

Voor wie is dit evenement niet:

Dit evenement is niet bedoelt voor mensen die:

  • Liever de rest van hun leven afhankelijk willen zijn van de overheid.
  • Graag verplicht voor een baas willen werken.
  • Vast willen blijven zitten in het systeem.

Ben jij iemand die vind dat het leven beter mag worden? Dan is het tijd om verder te kijken.

Wil jij met een kleine investering een groot rendement behalen?

Wij bieden het evenement GRATIS aan voor iedereen die zich vroeg inschrijft!

De enige voorwaarde:

  • Aanmelden voor GRATIS tickets kan uiterlijk tot 28 februari 2018 (nog 38 tickets beschikbaar).
  • Je moet daadwerkelijk komen (of uiterlijk 7 dagen voor het evenement annuleren).
  • Er zijn MAXIMAAL 50 vrijkaarten beschikbaar.

Klaar om jouw ticket te krijgen? Klik hier!

De onderstaande video laat even kort zien wat de reactie was van de deelnemers van het vorige evenement.

Klaar om jouw ticket te krijgen? Klik hier!

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Bitcoin weer op koers richting $10.000 dollar!

Geplaatst

op

Wie de koers van Bitcoin dagelijks volgt weet op een gegeven moment niet meer of de waarde nu stijgt of daalt. Wie enkel de media volgt hoort natuurlijk alleen de negatieve berichten over hoe Bitcoin snel minder waard zal worden. Vandaag kan ik gelukkig weer iets positiefs schrijven.

Bitcoin is op dit moment $8086 dollar waard en zal zeer waarschijnlijk de komende tijd blijven stijgen. Waarom? Dat weet ik niet. Wel heb ik wat vermoedens. Ten eerste, er komen weer flink wat mogelijkheden voor grote investeerders om Bitcoin aan te schaffen. Ook ik krijg met enige regelmaat de vraag of ik mijn Bitcoin wil verkopen. Het antwoord tot nu toe is altijd: Nee!

Hoe ziet mijn persoonlijke Bitcoin portefeuille eruit

Ik heb inmiddels ruim $15.000 in verschillende cloud mining diensten zitten. Vooral Bitclub Network doet het op dit moment heel erg goed. Daar heb ik nu $2500 inzitten.

Opnemen doe ik nog zo min mogelijk. Enkel CCG, Genesis en de gratis bitcoin sites betalen af en toe wat uit, de rest laat ik zo veel mogelijk staan. Wel heb ik nu 0,1BTC veilig staan in een wallet en laat ik mijn Hashflare tegoed voorlopig staan. Mogelijk wordt deze cloud miner in de toekomst weer winstgevend, voor nu heb ik daar persoonlijk weinig vertrouwen in.

Bitclub Network zie ik de meeste kansen in. Dit is de enige cloud mining met een eigen mining pool en een van de weinige die nu ook nog cloud mining verkoopt. Omdat contracten bij Bitclub Network 1000 dagen doorlopen lijkt deze tot op heden het meest rendabel op de middellange termijn.

Voorlopig zet ik alles in op Bitclub Network met de verwachting dat ik daar uiteindelijk mijn hypotheek mee kan aflossen.

Heb jij vragen over hoe ik omga met Bitcoin of over de sites waar ik in investeer? Neem gerust even contact op door een email te sturen naar contact@btc-update.nl.

Doorlezen

Bitcoin

“Bitcoin Accepted Here” NEON bord voor in winkels!

Geplaatst

op

Zojuist las ik op Facebook een nieuwe bitcoin leugen! Handgemaakte borden uit Europa die dus gewoon uit China blijken te komen. Het “Bitcoin Accepted Here” bord kost wat, met zo’n 200 euro, verzendkosten en de kans dat je daar nog BTW en inklaringskosten bovenop mag betalen, het is en blijft een Chinees product.

Mogelijk heeft AliExpress dit bord natuurlijk nagemaakt vanuit een Europees ontwerp, daar zullen we waarschijnlijk nooit achter komen. De verkopers maken natuurlijk ook andere borden voor in winkels en op toonbanken. Klik hier voor de andere borden.

Er komt steeds meer Bitcoin merchandise beschikbaar, van T-shirts tot truien en nu dus ook de verschillende borden voor in winkels.

Mijn verwachting en hoop is dat Bitcoin dit jaar in een aantal kleinere winkels en webwinkels geaccepteerd zal worden. Daarna zal het in 2019 groeien naar grotere winkels en hopelijk zal de eerste supermarkt zich dan ook aansluiten.

Zullen Nederlandse winkels Bitcoin omarmen?

Mijn visie is, ja! Waarom? Omdat Bitcoin de mogelijkheid biedt om net even anders te zijn dan andere bedrijven. De eerste uit jouw branche en in jouw woonplaats die Bitcoin accepteert kan ook zomaar de plaatselijke (en mogelijk landelijke) media behalen.

Persoonlijk ben ik bijna naar Arnhem gegaan om klant te worden bij de “Bitcoin tandarts”. Uiteindelijk heb ik voor een tandarts aan de andere kant van Utrecht te kijken naar een tandarts en orthodontist waar alles in een gebouw te regelen is.

Het bedrijf accepteert op dit moment nog geen Bitcoin, maar ik noem het wel iedere keer dat ik daar ben, wellicht dat het in de toekomst nog gaat veranderen. Hoe dan ook ben ik dan de gene naar wie ze toe zullen gaan om Bitcoin te accepteren.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin 1 miljoen dollar op 16 december 2019?

Geplaatst

op

Het blijft leuk om af en toe een voorspelling te doen. Januari 2017 voorspelde ik een $15.000 bitcoin eind 2018. Dat hebben we bereikt, sterker nog, die waarde is ruim overtroffen. Voor 2018 voorspelde ik al $150.000, wat nog heel goed haalbaar is. Mijn voorspelling voor 2019 doe ik ook alvast, waarbij ik er vanuit blijf gaat dat steeds meer mensen bitcoin gaan gebruiken. Ik verwacht dat wij tegen het eind van 2019 een 1 miljoen dollar bitcoin gaan zien.

Waarom deze hoge verwachting?

Ik heb gezien wat er in 2017 gebeurde en zie nog altijd heel wat mensen die niets met bitcoin doen. Veel mensen die denken de boot gemist te hebben en veel bedrijven die er ook nog bang voor zijn. Toch lijkt het erop dat steeds meer bedrijven de bitcoin gaan omarmen. Zeker wanneer de betaaldiensten op basis van de bitcoin verder op gang komen. Het Lightning netwerk, de snellere transactie tijden en de mogelijkheid om transacties buiten de blockchain te doen biedt extreem veel mogelijkheden.

Mijn verwachting is dat de waarde van de bitcoin dit jaar op 150.000 eindigt, 10x meer dan wat het nu waard is. Voor 1 miljoen hoeft het dan “maar” 7 keer meer waard te worden, iets wat dus wel heel erg realistisch is in de huidige markt van ontwikkeling en adoptie.

Wanneer dat gebeurt is mijn 0,1 bitcoin 100.000 dollar waard, wat betekent dat ik een groot deel van mijn hypotheek in 1 keer kan aflossen en ook de droombruiloft van mij en mijn lieve vriendin, Nikki kan betalen!

Heb jij hier vragen over? Voel je vrij om jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Doorlezen

Trending