Kom in contact met ons

Bitcoin

Alexander annuleert events: De uitleg

Geplaatst

op

Tijdens het “Cryptocurrency Investors Summit” in Frankfurt heb ik de nodige tips gekregen om de volgende presentatie flink te verbeteren. Hier heb ik naar geluisterd en ik heb de presentatie aangepast.

Helaas kwamen Nikki en ik er achter dat de weersomstandigheden de komende week het onveilig maken om te reizen. Met name de vlucht terug vanuit Oslo zal hoogstwaarschijnlijk worden afgelast. Om die reden heb ik uit voorzorg de events in Oslo en Berlijn afgezegd.

Helaas zal ik om die reden ook niet in Amsterdam op het podium komen te staan.

Komen er nieuwe events?

Absoluut! Wij hebben heel veel positieve punten gezien uit het event. Er is duidelijk vraag naar dit soort evenementen in Nederland ook, daarom zullen wij alsnog een eigen cryptocurrency event gaan opzetten.

Het “Bitcoin Update Presenteert: Investeren zonder kosten”, waarin wij onze bezoekers een stap voor stap uitleg zullen geven waarin wij uitleg zullen geven om te investeren zonder kosten. Alexander zal het programma op zich nemen en stap voor stap uitleg geven over hoe het mogelijk is om binnen een paar jaar van 0 naar 1000 euro per maand te gaan.

Als dat mogelijk is, dan zal ook duidelijk worden hoe je van 1000 naar 10.000 euro kunt gaan en nog veel verder.

Zaterdag 31 maart 2018 zal de datum worden van het evenement. Het evenement zal plaatsvinden op een goed bereikbare locatie in Utrecht. We zullen de deuren rond 8:00 openen voor netwerken en vanaf 10:00 zal het evenement daadwerkelijk starten.

Voor wie is dit evenement niet:

Dit evenement is niet bedoelt voor mensen die:

  • Liever de rest van hun leven afhankelijk willen zijn van de overheid.
  • Graag verplicht voor een baas willen werken.
  • Vast willen blijven zitten in het systeem.

Ben jij iemand die vind dat het leven beter mag worden? Dan is het tijd om verder te kijken.

Wil jij met een kleine investering een groot rendement behalen?

Wij bieden het evenement GRATIS aan voor iedereen die zich vroeg inschrijft!

De enige voorwaarde:

  • Aanmelden voor GRATIS tickets kan uiterlijk tot 28 februari 2018 (nog 38 tickets beschikbaar).
  • Je moet daadwerkelijk komen (of uiterlijk 7 dagen voor het evenement annuleren).
  • Er zijn MAXIMAAL 50 vrijkaarten beschikbaar.

Klaar om jouw ticket te krijgen? Klik hier!

De onderstaande video laat even kort zien wat de reactie was van de deelnemers van het vorige evenement.

Klaar om jouw ticket te krijgen? Klik hier!

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending