Kom in contact met ons

Nieuws

9969 gerold bij Freebitco.in!

Geplaatst

op

Zojuist heb ik weer 9969 gerold in Freebitco.in, met de relatief lage waarde van de bitcoin 0.00000327 Bitcoin, of wel ongeveer 2 cent, helemaal gratis! En mocht je denken, 2 cent, dat is toch niet veel? Wat gebeurt er als je 4000x rolt, 8000x rolt, 12000x rolt? Uiteindelijk zal ook jij een keer die 9969 rollen, of wellicht de volle 10.000!

Voor wie het niet weet, via Freebitco.in kan jij een GRATIS account aanmaken. Met deze gratis account krijg jij ieder uur de mogelijkheid om gratis bitcoins te krijgen. Zelf heb ik inmiddels al zo’, 250 euro opgenomen vanuit deze gratis bitcoins.

Het mooiste, wanneer de waarde van de bitcoin laag is krijg ik (en jij dus ook) meer bitcoins. Wanneer jij via http://vrlx.nl/freebitco een account aanmaakt help je mij (en Tom) om deze site draaiende te houden.

Wanneer ga ik 10.000 rollen?

Inmiddels heb ik 4174 keer op die “rol” knop geklikt. Er staat nu bijna 100 euro klaar om op te nemen. Dat blijft staan tot de waarde 250 euro is, dan neem ik het op en trakteer ik kijkers naar het YouTube kanaal op 10x 1 gratis pizza. Tom en ik krijgen er ook beide 1.

Jij krijgt via http://vrlx.nl/freebitco de mogelijkheid om ook zelf te gaan sparen. Jouw account aanmaken via die link geeft jou ook sneller de mogelijkheid om gratis kans te maken op gratis pizza.

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Nieuws

Vakantietijd

Geplaatst

op

Door

Goedemorgen, -middag, -avond en -nacht bitcoinverzamelaars en cryptocurrency liefhebbers. We hebben wat dingen te bespreken.

Zoals iedereen weet zijn er veel dingen aan de hand in de bitcoinwereld zoals de stijgende difficulty, de dalende waarde en ander periodieke kwaaltjes. Daarnaast is het ook nog steeds erg warm buiten en hebben jullie twee presentatoren het druk met heel veel verschillende zaken. Kortom, het is tijd om even rust te nemen van alle chaos, reacties, positiviteit en zeker ook negativiteit rondom de crypto het Bitcoin Update YouTube-kanaal. Om even bij te kunnen komen nemen we een week vrij van de Bitcoin Update die we normaal iedere zaterdag om 20.00 uur live uitzenden.

Hierbij speelt ook nog steeds de power van YouTube een rol. Door een grove fout en/of censuurbeleid bij YouTube kunnen wij tot eind oktober 2018 geen live uitzendingen maken. Wij zijn nog steeds bezig met het zoeken naar een oplossing voor dit probleem. Zo hebben wij bij de laatste uitzending een mirror stream gedaan op een ander account en hebben wij deze na afloop op ons normale kanaal geüpload. Hierdoor hebben veel kijkers ons niet live kunnen zien (omdat ze geen melding kregen dat wij live waren) en is de beeldkwaliteit door het opnieuw uploaden erg achteruit gegaan.

Wij gaan de komende week nog eens goed nadenken over het voortbestaan van ons kanaal en de manier van live uitzendingen maken. Houd het kanaal goed in de gaten voor meer updates. Vergeet je ook niet goed in te smeren als je naar buiten gaat en drink voldoende water!

– Tom & Alexander

Doorlezen

Nieuws

Bitcoin waarde naar $5,912.65!

Geplaatst

op

De Bitcoin waarde was in december 2017 nog $20.000! Inmiddels zitten we op een waarde van net iets meer den 25% van de waarde van toen. Mining levert steeds minder op en ook wij merken een flinke daling in de bezoekersaantallen op deze website. Mede daarom is het ook een beetje rustig geweest vanuit mijn kant.

Op de achtergrond blijf ik ondertussen wel druk met het bekijken van de cijfers op onder andere Bitclub Network, Hashflare en CCG Mining. Op dit moment lijkt het heel ver van winstgevend, de vraag is wat de volgende stap gaat zijn. Gaat de bitcoin waarde nog verder dalen? Gaat het weer omhoog? In deze blog deel ik mijn mening.

Waarom is de waarde nu zo laag?

Op dit moment zijn mensen nog altijd bang. Veel geld wordt onttrokken uit de markt en wat er nu gaat gebeuren blijft een belangrijke vraag. Ik heb nog altijd vertrouwen in een Bitcoin van $50.000 tot $150.000 voor het eind van 2018, flink hoger voor het eind van 2019.

Mijn vertrouwen komt voor een heel groot deel uit de reacties van overheden. Steeds meer overheden beginnen de Bitcoin serieus te nemen. De regels worden duidelijker, waardoor het grote geld zo langzaam maar zeker in kan stromen. De grote banken en financiële instellingen, zelfs grote bedrijven kunnen gaan investeren in BItcoin en overige cryptocurrency.

Ik heb goede hoop en vertrouwen in bedrijven als Coolblue en andere grote webwinkels. Zodra er een mainstream element gaat komen zal de grote markt ook worden aangetrokken. De kritieke masse moet worden bereikt. Vrijwel iedereen heeft inmiddels van Bitcoin gehoord, zodra ook iedereen Bitcoin heeft en gebruikt zal de waarde echt gaan verschuiven.

 

Doorlezen

BitClub Nieuws

Bitclub Network Coach! Ik help jou om te groeien!

Geplaatst

op

Bitclub Network is de snelst groeiende mining pool van de laatste jaren. Daarbij is het de enige cloud mining dienst die stabiel is gebleven met de prijzen en met het rendement. Ondanks een kleine dip de laatste 12 maanden blijft het een makkelijke manier om met Bitcoin bezig te zijn.

In deze blog leg ik uit hoe Tom en ik ons netwerk hebben laten groeien en hoe jij hetzelfde kunt doen. Toen wij begonnen met Bitcoin kenden wij niemand die $500 zou investeren in een systeem als Bitclub Network. Inmiddels is er al ruim $60000 geïnvesteerd via de speciale partner links die wij delen via deze site en de YouTube video’s.

Een netwerk opbouwen is niet moeilijk, zodra je een paar basis principes hebt geleerd. Deze principes leg ik jou graag uit tijdens een van mijn coachingssessies, gratis voor iedereen die direct of indirect onder mij is ingeschreven. Weet jij het niet zeker? Stuur dan even een email naar contact@btc-update.nl met daarin jouw Bitclub Network gebruikersnaam. Door direct of indirect onder mij te zijn ingeschreven maak jij tevens kans op een EXTRA $500 mining pool! Uiteindelijk wil ik iedereen er een geven.

Wat houd Bitclub Network coaching in?

Tijdens het coachingsprogramma leer jij de stappen die ik heb gezet om van $0 naar $64000 investering te gaan. Jij leert hoe jij dagelijks onderwerpen kunt vinden om video’s te maken en jij leert hoe een gratis blog jou kan helpen aan duizenden dollars aan investeringen.

Als ik jou coach verwacht ik dat jij dagelijks een video gaat uploaden tot dat jij jouw eerste inschrijving hebt in het netwerk. Na de eerste inschrijving mag jij minder vaak gaan uploaden. De meeste mensen kiezen ervoor om daarna ook dagelijks te blijven uploaden, simpelweg omdat het steeds meer geld oplevert.

Hoe meldt ik mij aan voor Bitclub Network coaching?

Het enige wat jij hoeft te doen is een email te sturen. Coachingssessies vinden wekelijks plaats op een tijdstip wat jou uitkomt. Tijdens deze sessies bespreken wij jouw video’s en de voortgang van jouw netwerk. Als jij tussendoor nog hulp nodig hebt, dan help ik jou natuurlijk ook graag.

Doorlezen

Trending