Kom in contact met ons

Bitcoin

$1000 basisinkomen per maand, ronde 2 bijna vol!

Geplaatst

op

Toen ik in november 2016 begon met het minen van bitcoin door $15 te investeren had ik niet verwacht dat ik nu, november 2017, al ruim $2000 per maand zou verdienen. Toch is het zo en lijkt er geen einde aan te komen.

De volgende stap is een bedrag van $10.000 per maand binnen te krijgen en daarvan 50% op te nemen en daar weer 10% van weg te geven. De overige 50% wordt geherinvesteerd om zo uiteindelijk genoeg te verdienen om de 37 mensen die zich voor ronde 1 inschreven $1000 per maand te geven.

Zodra dat lukt om dat uit te betalen start ronde 2. In ronde 2 doen wij precies hetzelfde als bij ronde 1. Iederee uit ronde 1 blijft het geld ontvangen en de eerte persoon uit ronde 2 krijgt de eerste uitbetaling, zo door totdat er genoeg geld is om ook iedereen uit ronde 2 $1000 per maand te geven.

Tijdens ronde 2 zal ook ronde 3 worden gestart. Ronde 2 zit momenteel zo goed als vol. Er zijn nog zo’n 10 plekken beschikbaar. Wil jij ook $1000 per maand ontvangen, stuur dan een email met daarin jouw bitcoinadres naar contact@btc-update.nl.

Hoe gaat de verdeling werken?

Hoe meer geld er binnenkomt, hoe hoger het pecentage wordt van het bedrag wat wij weg gaan geven. Ik neem maandelijks maximaal 50% op. Bij $10.000 geef ik dan 10% weg van 50%, dus $500. Bij $20.000 wordt dat 20% en geef ik dus 2 keer $1000 weg. Bij $30.000 gaat het naar 30% en wordt er dus 4 keer $1000 weg.

Dit gaat door tot dat wij bij $50.000 ook weer maximaal 50% openemen en daarvan 50% weggeven. Hierdoor kunnen wij bij $50.000 12 keer $1000 weggeven. Door 50% te blijven investeren in cloud mining verwacht ik dat wij heel snel tot een enorm hoog bedrag zullen komen, waardoor wij een grote groep mensen kunnen helpen aan een basisinkomen en om los te komen van de overheid, gemeente en het UWV.

Natuurlijk is iedereen vrij om zelf ook te investeren in de sites die wij vertrouwen, namelijk Hashflare, Genesis Mining en Bitclub Network. Verdien jij op een gegeven moment genoeg, dan ben je natuurlijk ook welkom om iets vergelijkbaars te doen als waar ik mee bezig ben!

Alexander is oprichter van de website VraagAlex.nl en bedenker van de oorspronkelijke YouTube video's die uiteindelijk de Bitcoin Update zijn geworden. Alexander schrijft nog altijd regelmatig blogs over het onderwerp en presenteert de dagelijkse show op YouTube samen met zijn collega Tom.

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Bitcoin

Is het over met Bitcoin? Of gaat Bitcoin weer omhoog?

Geplaatst

op

De waarde van de bitcoin is op het moment van schrijven van dit artikel $6,856.47, flink veel lager dan de $20.000 wat het op 17 december 2017 was. Als je verder teruggaat naar de zomer van 2017 zie je dat de waardedaling heel erg meevalt.

In 2014 “crashte” de waarde van Bitcoin eerder. Van $1100 naar $200. Het werd toen opgelost. Ik schat de kans dan ook groot in dat Bitcoin weer flink omhoog zal gaan. Mogelijk duurt het een jaar, mogelijk 2, maar ik denk in de praktijk dat het binnen een paar maanden al zal gebeuren.

Ondanks de dalende koers is de bitcoin nog altijd meer waard dan de volgende 35%+ van de zogenoemde “alt” coins. Daaruit blijkt dat Bitcoin gewoon nodig is om de crypto-markt te blijven voeden.

Waardoor ontstaat de “januari” dip?

Ieder jaar in januari lijkt er een dip te ontstaan. Veel mensen speculeren dat de dip te maken heeft met het Chinese Nieuwjaar. Anderen geven aan dat het komt omdat China januari veelal heeft gebruikt om nieuwe regels op te leggen.

Zo heeft China in 2017 ICO’s verboden en leek het er even op dat China in 2018 Bitcoin geheel zou gaan verbieden.

Uiteindelijk blijkt het iedere keer weer mee te vallen en verwacht ik daarom nog altijd dat de Bitcoin tegen het einde van Q1 van 2018 een waarde zal hebben die in de buurt zal zijn van de recordstand van $20.000. Het zou mij ook niet verbazen als we Maart afsluiten met een nieuw record en een Bitcoin van $20.000+.

Wat er ook gaat gebeuren, de altcoins hebben Bitcoin nodig om te blijven groeien. De media geeft zoveel aandacht aan deze munt en de kans dat het ophoud te bestaan is in mijn ogen minimaal.

Hoewel wij op dit kanaal geen financieel advies geven wil ik wel benadrukken dat een investering in een risico product enkel gedaan moet worden met geld wat je eventueel permanent zou kunnen missen. Je weet immers nooit welke kant het op gaat.

Doorlezen

Bitcoin

Bitcoin Update Aflevering 109: 5 februari 2018

Geplaatst

op

Links uit de show:

Doorlezen

Bitcoin

1000 YouTube views = €100 aan Bitcoin!

Geplaatst

op

Bitcoin Update wil meer doen voor de kijkers! Daarom gaan wij vanaf maandag met een nieuwe actie beginnen. In de basis, 1000 views of meer op 1 YouTube video van de laatste week en wij geven €100 aan Bitcoin weg!

Wat moet jij doen om in aanmerking te komen?

Wij kunnen jouw Bitcoin adres natuurlijk niet raden. Daarom is het belangrijk dat jij een reactie achterlaat onder de video. De reactie moet gerelateerd zijn aan de video en moet jouw Bitcoin adres bevatten. Iedere vrijdag tijdens de Bitcoin Update LIVE doorlopen wij alle video’s van de laatste week om te kijken of er video’s zijn die meer dan 1000 weergaven hebben. Is dat het geval, dan geven wij voor iedere video die meer dan 1000 weergaven heeft €100 aan Bitcoin weg!

Hoe kan jij ons helpen?

Natuurlijk kan jij helpen om meer kijkers naar een video te krijgen. Deel een video die jij waardeert via Facebook, Twitter, LinkedIn en deel video’s ook vooral via WhatsApp. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller wij het kanaal kunnen laten groeien.

Natuurlijk blijven ook alle andere weggeefacties van kracht. Zo blijven wij Hashflare tegoed, Mining Pools en andere mooie dingen weggeven.

Disclaimer:

Om misbruik te voorkomen stellen wij wel een paar extra regels aan deze nieuwe (doorlopende) actie. Zo tellen wij alleen kijkers mee vanuit Nederland en België. Verder behouden wij ons het recht voor om gekochte bezoekers of bezoekers die de video niet bekijken te verwijderen uit de telling.

Doorlezen

Trending