Kom in contact met ons

Team Nieuws

100 keer Bitcoin Update!

Geplaatst

op

Ondanks dat wij het natuurlijk niet verwacht hadden, was het vandaag toch echt zover! De 100e Bitcoin Update! Wat hebben we geleerd en wat gaan we nu verder nog doen?

Ja, ik was ook altijd sceptisch als er weer een YouTube-er uit zijn/haar dak ging omdat er een mijlpaal aan abonnees, weergaven of uitzendingen was. “Dat verwacht je toch?” zei ik altijd. Maar vandaag, aan het voor ons nog prille begin van ons YouTube-Kanaal honderd Bitcoin Update uitzendingen! Ik kan je melden, dat voelt goed! Het percentage uitroeptekens in dit bericht zal hoger zijn dan normaal, maar wees blij dat ik je geen appje stuur want ik ben nogal enthousiast met emoticons.

100 keer “Goedemiddag, Bitcoin-verzamelaars!”

Hebben we dan ook wat aan deze ervaringen op YouTube gehad de laatste tijd, NOU EN OF! Door het ontdekken wie onze shows leuk vinden en wat wij daar aan kunnen verbeteren, kunnen wij blijven finetunen. Je kent ze misschien wel, van die mensen die zeggen “Joh het leven begint pas bij 40!” ik denk dat wij pas beginnen bij 100 (en daar zijn we nu). Natuurlijk hebben wij geleerd om kritisch te zijn maar dat te-kritisch zijn ook een valkuil is weten we inmiddels ook. Research en specialisme zijn twee kernwoorden waar wij vandaag de dag steeds meer in leren. Wat wij inmiddels ook merken is dat wij ook een vorm van media met een mening zijn geworden. Nou is dat niet zo erg maar.. anderen baseren hun mening nu ook op onze mening én informatie. De verantwoordelijkheid wordt nu steeds groter en daar moeten wij ook leren om goed mee om te kunnen gaan. Genoeg stof voor de toekomst maar wat gaan we verder nog doen?

Evenementen, Premium Service en Bitcoin Update Academie

Ik heb naast mijn scherm een lijstje hangen met een aantal dingen die ik graag nog wil doen. Momenteel zit ik in de wegstreep-fase, eerst de dingen die haalbaar zijn. Daarom kondig ik alvast een aantal dingen aan die wij in februari/maart gaan realiseren:

  1. Evenementen, te beginnen met het evenement van Alexander op 31 maart 2018 in Utrecht (ER ZIJN NOG GRATIS KAARTEN!),
  2. Premium Service, momenteel werk ik hard aan een nieuwe vorm van service waarbij ik (of Alexander) mensen gratis op weg kan helpen met BitClub Network of andere diensten,
  3. Bitcoin Update Academie, een online leeromgeving waar wij bitcoin vanuit de basis uitleggen om meer toekomstige specialisten te kunnen scholen.

Als je het mij vraagt een paar leuke dingen, die ook weer wat tijd en expertise gaan kosten natuurlijk.

Help ons, anderen helpen!

Heb jij iets toe te voegen aan onze dromen, heb je kritiek op ons of ben je juist heel blij? Laat een reactie achter onder dit bericht of stuur ons een mail op contact@btc-update.nl! Heb ik in al mijn enthousiasme een paar foutjes gemaakt in mijn artikel, sorry! Ik doe ook maar mijn best, laat het weten dan fixen wij dat samen even! 😉 Wij gaan op naar de volgende 100 uitzendingen, tot dan!

Tom rolde begin 2017 de wereld van de bitcoin binnen. "Wat een lastig systeem" was zijn eerste indruk, nog geen week later voelde hij zich al helemaal thuis. Zijn droom is nu om anderen te helpen de bitcoin te begrijpen en daarom struint hij de hele dag het internet af. Hij probeert nu het laatste nieuws als een van de eersten te brengen. Waarom? Zodat iedereen een expert kan worden!

Doorlezen
Advertentie
Reacties

Team Nieuws

Verwijderde video!

Geplaatst

op

Door


Ja hier ging het echt om, als je dit op YouTube zet dan is dit het gevolg:

Doorlezen

Team Nieuws

Bitcoin Update stopt met dagelijkse uitzendingen

Geplaatst

op

Door

Sinds september 2017 maakte Alex, Thomas en Tom een dagelijkse updateshow over de bitcoin. Door een afname van de live kijkers en nieuwsberichten is het niet meer te doen om dagelijks een show te maken. Maar natuurlijk stoppen we niet helemaal, we gaan door met een wekelijkse uitzending. Op welke dag(en) en om welke tijd de uitzendingen plaats gaan vinden, daar gaan wij ons nog even over buigen. 

Doorlezen

Team Nieuws

Uitzending verplaatst naar 20.00 uur!

Geplaatst

op

Door

In verband met een samenloop van omstandigheden is de uitzending van vrijdag 23 maart verplaatst van 14.00 uur naar 20.00 uur. Laat vanavond dus het NOS Journaal voor één keer links liggen en tune in op het YouTube-kanaal van Bitcoin Update. Wij brengen zoals van ouds de laatste berichten rondom de bitcoin en andere cryptocurrency. Alleen dan een keertje om 20.00 uur!

Doorlezen

Trending